ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά Κασσελάκη από Καββαδία, Κυρίτση, Κατσαρό

Κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήκωσε το Tweet του Στέφανου Κασσελάκη με το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως ουσιαστικά προχωρά στην διαγραφή των  Βίτσα, Σκούρλετη και Φίλη.

Συγκεκριμένα για τις εξελίξεις στο κόμμα τοποθετήθηκαν στα social media οι Αννέτα Καββαδία, ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Τάκης Κατσαρός.

Από την πλευρά της η Αννέτα Καββαδία ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στο Twitter: «Δεν είσαι CEO σε πολυεθνική, κάπως λάθος στα είπανε».

«Θα πω τη γνώμη μου στην ΚΕ, αλλά πιστεύω ότι η βιαστική κίνηση πρόεδρου να διαγράψει την ιστορική ηγεσία από ΝΥ έγινε για μπαχαλοποίηση ώστε να μην γίνει καν ΚΕ», σημείωσε ο Γιώργος Κυρίτσης.

«Αυτά τα l’ etat c’ est moi (σ.σ. το κράτος είμαι εγώ») δεν πρόκειται να περάσουν από τα αρμόδια όργανα, θα γίνει καταγέλαστος ο πρόεδρος» είχε σχολιάσει νωρίτερα ο Γιώργος Κυρίτσης.

«Το ανέκδοτο της πενταετίας: Κασσελάκης “διαγράφει” από την Αριστερά Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα» έγραψε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, ο Τάκης Κατσαρός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ