ΣΥΡΙΖΑ: Πικρία από Καλπάκη και Θεοχαρόπουλο – Έμαθαν από τα ΜΜΕ ότι τους αντικατέστησε ο Κασσελάκης

Ενοχλημένοι εμφανίστηκαν ο πρώην διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, καθώς ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην αντικατάσταση τους.

Δώρα Αυγέρη για Φίλη: Κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτηση στο Facebook ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι ενημερώθηκε από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει νέο διευθυντή της ΚΟ τον Γιώργο Τσίπρα. «Επικοινωνήσαμε ήδη με τον Γιώργο Τσίπρα και του είπα ότι θα έχει όλη την ενημέρωση και ό,τι χρειαστεί από εμένα. Του εύχομαι δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Παραμένω προσηλωμένος στο στόχο μας, για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με εξωστρέφεια και ενότητα. Ενότητα που δεν μπορεί να είναι απλώς ένα στόχος, αλλά να υπηρετείται από τις καθημερινές πράξεις όλων μας και κυρίως από του νέου προέδρου μας. Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά την μάχη για μία ισχυρή αριστερή προοδευτική παράταξη, ώστε να απαλλαχθεί η κοινωνία από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη», κατέληξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σωκράτης Φάμελλος: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια στιγμή ο Στέργιος Καλπάκης υπογράμμισε ότι ενημερώθηκε και εκείνος από ιστοσελίδες για την απόφαση Κασσελάκη, να ορίσει εκπρόσωπο Τύπου «την αγαπημένη και αξία συντρόφισσα Δώρα Αυγέρη». «Της εύχομαι ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει εξαιρετικά», ανέφερε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βόμβα» από τον Χρήστο Σπίρτζη για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

«Σήμερα, με τη δύναμη των 150.000 μελών που συμμετείχαν στην εκλογή Προέδρου, με τον νέο Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, με όλες και όλους, συντρόφισσες και συντρόφους, οφείλουμε να δώσουμε με ενότητα, συντροφικότητα και πολιτικό σχέδιο τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε τροχιά διακυβέρνησης», υπογράμμισε ο Στέργιος Καλπάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ