Δώρα Αυγέρη για Φίλη: Κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Χρειαζόμαστε μια Αριστερά της πράξης και της εφαρμογής», τόνισε η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, που μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σωκράτης Φάμελλος: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

«Καλή η θεωρία αλλά πάμε να δούμε και το αποτέλεσμα, αυτό θέλει ο κόσμος. Το αποτέλεσμα το αποτυπώνουν οι αριθμοί (…) Μετρήθηκαν οι αριθμοί και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό προσπαθούμε με όλη αυτή την αλλαγή. Προφανέστατα οι νέες συνθήκες αλλάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Γι’ αυτό όμως γίνονται οι αλλαγές. Εάν δεν γίνονταν, δεν θα ήμασταν ένα κόμμα της Αριστεράς και της προόδου, αλλά θα ήμασταν ένα κόμμα της συντήρησης», είπε στην ΕΡΤ η Δώρα Αυγέρη.

Για τα στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν έχει παρουσιάσει την πολιτική ατζέντα του η Δώρα Αυγέρη τόνισε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για την μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε».

ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές από τον Ραγκούση για την «εκπαραθύρωση» Θεοχαρόπουλου και Καλπάκη – «Το έμαθαν από τα ΜΜΕ»

Και συνέχισε: «Εγώ θέλω σήμερα να απευθύνω στους συντρόφους μου ένα κάλεσμα συστράτευσης. Εγώ ήρθα εδώ για να εκπροσωπώ όλον τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, την Αριστερά του μετά (…) Ο Στέφανος Κασελάκης ήρθε ως υποψήφιος πρόεδρος να προτείνει κάποια πράγματα, κάποιες σκέψεις και κάποιες προτάσεις, οι οποίες προφανέστατα και θα μπουν στη βάση της κρίσης και της αξιολόγησης».

Αναφορικά με την γνωριμία της με τον Στέφανο Κασσελάκη η Δώρα Αυγέρη τόνισε ότι «μιλήσαμε για την πολιτική. Του έθεσα ερωτήματα. Απάντησε ακομπλεξάριστα σε όλες τις ερωτήσεις που του έδωσα».

ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 στοιχήματα για τον Στέφανο Κασσελάκη έως το Συνέδριο – Οι πρώτες κινήσεις και η ομάδα κρούσης

Για τις σκληρές δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος Τύπου σχολίασε ότι «κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα της οποίας ήταν μέλος, και στον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ