Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Οι πρώτες αντιδράσεις στελεχών μετά την ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα

Λίγο πριν την έναρξη του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του προέδρου, παρουσία πέντε χιλιάδων συνέδρων, ο Αλέξη Τσίπρας παρενέβη με δήλωσή του, όπου καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στη βάση για να ανανεώσει την εμπιστοσύνη. Εν τω μεταξύ, έχουμε τις πρώτες αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φτάνουν στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται η ομιλία Κασσελάκη.

Ο Βασίλης Κόκκαλης έκανε λόγο για σοφή και σωστή δήλωση, ενώ εκτίμησε πως δεν πρόκειται για αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι μία ξεκάθαρη και έντιμη λύση, είπε, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρέος να ανασυνταχθεί στην πράξη και όχι στα λόγια πλέον.

Από την πλευρά του ο Γιάννης  Ραγκούσης δεν έκανε κάποιο σχόλιο, λέγοντας πως «όταν έρθει η ώρα να μιλήσω, θα πω τη γνώμη μου».

«Καθετί που λέγεται από τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί κατεύθυνση στην οποία πρέπει να πειθαρχήσουμε όλοι για το καλό του πολίτη και της χώρας. Ακούμε τον άνθρωπο που δημιούργησε τον ΣΥΡΙΖΑ της κυβέρνησης της εξουσίας του 36% και προχωράμε με βήματα σταθερά για τους πολίτες» τόνισε από την πλευρά του ο Χρήστος Γιαννούλης.

Καραμέρος για Τσίπρα: Στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης

«Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης. Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν με σοβαρότητα και αξιοπιστία. Χωρίς ναρκισσισμούς και παλινωδίες. Η δύναμη να αντληθεί, η λύση να δοθεί… από το Λαό με το Λαό για το Λαό» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο Αντώναρου

«Χαίρομαι που λίγες ώρες, αφού σε συνέντευξή μου στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών fm, επισήμανα ότι ο Κασσελάκης δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από μια νέα προσφυγή στη βάση — το αντίθετο — τοποθετείται υπέρ αυτής της λύσης, μεταξύ των άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας. Το συνέδριο μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεν μπορούν όντως να υπάρχουν γκρίζες ζώνες», έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο Twitter.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ