Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΥΠΠΟΑ για την αποχώρηση Μενδώνη από το Φεστιβάλ Καλαμάτας

Συνεχίζεται η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αποχώρηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού της Καλαματας.

Στην παράσταση ομάδα Βέλγων καλλιτεχνών ανάρτησε πανώ κατά της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά από μία πρώτη ανταλλαγή ανακοινώσεων από τα Γραφεία Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργείου Πολιτισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το απόγευμα νεότερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η δίκαιη αντίδραση των ανθρώπων του πολιτισμού για τον βιαστή Λιγνάδη χαρακτηρίζεται εργαλειοποίηση του πολιτισμού από την κα Μενδώνη. Η κα Μενδώνη συνεχίζει να προσβάλει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του. Βλέπει παντού το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για αυτήν δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ΣΥΡΙΖΑ για να έχει κατανοήσει τον βρώμικο ρόλο της. Όπως φάνηκε στην Καλαμάτα, δεν χρειάζεται να είναι καν απ’ την Ελλάδα».

Στην ανακοίνωση αυτή το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η χυδαία απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα προσπαθεί να καλύψει, όπως και η μέθοδός τους να βαφτίσουν την τοξικότητα πολιτική άποψη.”

Στην ανακοίνωση αυτή απάντησε με τη σειρά του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως εξής: “Κα Μενδώνη, τοξικότητα και χυδαιότητα είναι κάποιος να καλύπτει βιαστές
ανηλίκων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ