Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το παρασκήνιο της «απόσυρσής» της από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Η συνάντηση στο Μαξίμου

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Το θέμα με τα emails που έστειλε σε απόδημους η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αποτέλεσε αντικείμενο εσωτερικού ελέγχου στην ΝΔ, όπως είχε αποκαλύψει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πριν ανακοινωθεί ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τίθεται εκτός της ευρωλίστας της ΝΔ προηγήθηκε ένα ραντεβού με τον Γιάννη Μπρατάκο. Σύμφωνα με το Mega, η ευρωβουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό. Είχε ολοκληρωθεί η έρευνα του Μαξίμου που αφορούσε το υπουργείο Εσωτερικών, την ΝΔ και ήταν σε ανοιχτή «γραμμή» με την ευρωβουλευτή.

Κατά τις πληροφορίες του Mega, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να προσφέρθηκε να διευκολύνει την παράταξη της και να ζήτησε  και εκείνη από τον Γιάννη Μπρατάκο να μην συμμετέχει στο ευρωψηδέλτιο.

Η ευρωβουλευτής διατηρεί άψογη σχέση με τον πρωθυπουργό αλλά από την κυβέρνηση κρίθηκε ότι αυτό το ζήτημα με τα emails έπρεπε να ξεκαθαρίσει και να μην μείνει καμία σκιά. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που έρχεται δεύτερη στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές, φέρεται να αναγνωρίζει το λάθος της.

Σήμερα ο δικηγόρος της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατάθεσε τα στοιχεία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που διεξάγει κατεπείγουσα έρευνα. Σε εξέλιξη είναι και η εισαγγελική έρευνα και για την συνεργάτιδα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Exit mobile version