Σήμερα η διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ

Στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής με θέμα τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προσέρχεται με στόχο να βρεθεί συναινετική λύση, ενώ και η κυβέρνηση πιέζει ως προς την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία θέτει ως προϋπόθεση για τη συζήτηση την κατάργηση του νόμου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών.

Σε περίπτωση αδιεξόδου η κυβέρνηση προσανατολίζεται να καταθέσει την τροπολογία Παππά που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μεθαύριο Πέμπτη.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων, που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, συμμετέχουν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι επτά αντιπρόεδροι του Κοινοβουλίου: Τάσος Κουράκης, Γιώργος Βαρεμένος, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιώργος Λαμπρούλης, Σπύρος Λυκούδης, οι Γραμματείς ή εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων: Χρήστος Μαντάς, Κώστας Τσιάρας, Χρήστος Παππάς, Βασίλης Κεγκέρογλου, Θανάσης Παφίλης, Σπύρος Δανέλλης, Μάριος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Τραγάκης και οι Πρόεδροι των έξι Επιτροπών Διαρκών Υποθέσεων, μεταξύ των οποίων οι Κώστας Γαβρόγλου, Κώστας Δουζίνας, Μάκης Μπαλαούρας, Αντώνης Συρίγος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ομπάμα στηρίζει τον Τσίπρα

ΚΚΕ – Κατέθεσε πρόταση νόμου για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Τι ζήτησε από τους Ευρωπαίους για το προσφυγικό ο Γιάννης Μουζάλας

Exit mobile version