“Σιγή ιχθύος” από πρώην “Ανεξάρτητους”

“Σιγή ιχθύος” από πρώην “Ανεξάρτητους”

Στάση αναμονής κρατούν αρκετά στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και δεν αποκαλύπτουν εάν θα προσχωρήσουν στο Forum «Ελλήνων Πρωτοβουλία» που ιδρύθηκε σήμερα.

Ως γνωστόν στο νέο εγχείρημα θα πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Γιάννης Κουράκος, Μιχάλης Γιαννάκης και Δημήτρης Σταμάτης, αλλά και ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης, παρότι κανένας από τους παραπάνω (πλην των κ.κ. Γιαννάκη και Σταμάτη) δεν έχει υπογράψει το καταστατικό που κατατέθηκε για την ίδρυση του forum.

Υπάρχουν βεβαίως και εκείνοι που φέρεται να ακολουθούν διαφορετικό δρόμο, όπως ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται σκεπτικός για την δημιουργία της συγκεκριμένης κίνησης καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο πρώην πρόεδρος της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μπάμπης Αποσκίτης, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνομιλεί με στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και θα συμμετάσχουν στην «Ελλήνων Πρωτοβουλία» , ωστόσο δεν βιάζεται. Περιμένει να δει πώς θα διαμορφωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα η κατάσταση και το πολιτικό σκηνικό προκειμένου να λάβει οριστικές αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον.

Ο ίδιος, παράλληλα, αυτόν τον καιρό προσανατολίζεται στη δημιουργία ενός ευρύτερου κύκλου 30αρηδων με ιδεολογικό προσανατολισμό την κεντροδεξιά. Κορμός του θα είναι  νέοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πρώην μέλη της ΟΝΝΕΔ .

 

 

 

Exit mobile version