Σαμαράς: Η Κωνσταντοπούλου δυναμίτισε τη συζήτηση – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήρθαμε στη βουλή για να στηρίξουμε την Ελλάδα, σε μία κρίσιμη διαπραγμάτευση, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθαμε για υποστήριξη των ελληνικών θέσεων, για προσπάθεια συναίνεσης, αλλά εισπράξαμε ύβρεις», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος από την βουλή, αμέσως μετά την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας από την αίθουσα της βουλής λόγω φραστικού επεισοδίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η πρόεδρος της βουλής, δυναμίτισε κυριολεκτικά τη συζήτηση, παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου Πρωθυπουργού. Ελπίζω να γίνει σαφές, ότι η Νέα Δημοκρατία, δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ανεχθεί μια τέτοια παράσταση, συντονισμένη από εκείνους που δεν θέλουν βοήθεια, αλλά θέλουν διχασμό.

Ο Αντώνης Σαμαράς, συνέχισε λέγοντας: «Όταν ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, μιλά σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, αυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον ήταν τέτοιο που πραγματικά δυναμίτισε όλη τη συζήτηση».

Ο Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, κατέληξε λέγοντας: «Νομίζω ότι περάσαμε το μήνυμα πως είναι η τελευταία φορά».

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς για Κατρούγκαλο: Λαμπρό Αριστερό ήθος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαμαράς στον Τσίπρα: Έχετε μέτρα, έχετε προτάσεις; Είναι κοστολογημένες; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαμαράς στον Τσίπρα: Θα σας στηρίξουμε αλλά όχι για έναν νέο κύκλο θυσιών – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ