Ποιοι θα πάνε στην Κίνα

Ποιοι θα πάνε στην Κίνα 

 

Επτά υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, καθώς και περίπου 50 επιχειρηματίες θα συνοδεύσουν τον Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στη Κίνα. Είναι τόσοι, που δεν χωρούν όλοι στο υπερπολυτελές Gulfstream (αξίας 50 εκατ. δολαρίων). Ορισμένοι, λοιπόν, πρέπει να πάνε στην Κίνα με το αεροπλάνο της γραμμής ή, με αεροσκάφος ειδικά ναυλωμένο για πτήση μετ’ επιστροφής στην Κίνα.

Εάν, πάντως, εγκαταλειφθεί η σκέψη να ναυλωθεί τσάρτερ αεροσκάφος, όλοι οι επιχειρηματίες θα πάνε με αεροσκάφος της γραμμής και θα τους ζητηθεί να πληρώσουν το εισιτήριό τους

Οι τυχεροί που θα συνταξιδέψουν με τον Πρωθυπουργό στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πιθανότητα η Όλγα Κεφαλογιάννη και σίγουρα οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, κ. Χρ. Λαζαρίδης, Στ. Παπασταύρου και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτης.

Οι υπόλοιποι υπουργοί, υφυπουργοί κτλ., δηλαδή οι κ. Χατζηδάκης, Μουσουρούλης, Κούρκουλας, Μηταράκης, θα πάνε μαζί με τους επιχειρηματίες.

Παρεμπιπτόντως, ο Σίμος Κεδίκογλου δεν θα πάει στην Κίνα.

 

Πηγή: Βηματοδότης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ