Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 5ο Συνέδριο «Thessaloniki Metropolitan Summit» σχολιάζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
- Οι πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε ατάκες από τα Δελτία Τύπου του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του.
- Αναφέρουν συγκεκριμένα την γλαφυρή περιγραφή για την αντιστοίχηση της αγοραστικής δύναμης των μισθών και την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για ανάπτυξη Made in Greece.
Την ομιλία που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στο 5ο Συνέδριο «Thessaloniki Metropolitan Summit», που διοργανώνει ο Economist, σχολιάζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
«Κάποτε ο κ. Τσίπρας μιμούνταν τη φωνή του Ανδρέα, τώρα στο πλαίσιο του rebranding έφτιαξε την ομιλία του με ατάκες από τα Δελτία Τύπου του ΠΑΣΟΚ όπως η γλαφυρή περιγραφή του για την αντιστοίχηση της αγοραστικής δύναμης των μισθών που είναι copy paste από Δελτίο Τύπου της 26ης Αυγούστου», αναφέρουν οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.
«Ή η διατυπωμένη εδώ και τρία χρόνια πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για ανάπτυξη Made in Greece», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
