Πέτρος Παππάς: Ροκ σταρ ο Κασσελάκης – Δεν βοήθησε τη διαδικασία η παρέμβαση Τσίπρα

«Ροκ σταρ» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς λίγες ώρες μετά το τέλος του συνεδρίου του κόμματος. Συγκεκριμένα ο Πέτρος Παππάς τόνισε ότι «έχουμε έναν ηγέτη που είναι ροκ σταρ και πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο και να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους που δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία».

Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε ότι «αν θέλουμε να επιβιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουμε βάσεις για έναν νέο κεντροαριστερό χώρο πρέπει να επανιδρύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας και να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις».

Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν ένα συνέδριο που ναρκοθετήθηκε πριν ξεκινήσει από την αποδοχή την οποία είχε ο πρόεδρος και από το ότι δεν αφέθηκε να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχθηκε από τη βάση για να τα αλλάξει όλα και έτσι οδηγηθήκαμε στην παρέμβαση Τσίπρα που εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικασία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας διέγνωσε μια κατάσταση που εκ του αποτελέσματος αφού το συνέδριο δεν παρήγατε το αποτέλεσμα για το οποίο συνεκλήθη, δεν λειτούργησε θετικά» τόνισε ο Πέτρος Παππάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η διάθεση της βάσης και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι εμείς έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και μάλιστα πρόσφατα, τη στιγμή που υπάρχουν ζέοντα προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη παράξει πρόταση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ