Πέτρος Κόκκαλης: «Ζαλίστηκα όταν την είδα στο θέατρο» – Τα εμπόδια που είχαν στη σχέση τους

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μίλησαν στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη γνωριμία και την αρχή της σχέσης τους, αλλά και τα εμπόδια που συνάντησαν.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε» είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: «Είμαστε καλά μεταξύ μας».

«Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια, περισσότερο εξωγενείς παράγοντες» είπε η ηθοποιός. Μάλιστα, διηγήθηκε και πώς γνωρίστηκαν το 2014 μέσω μιας κοινής φίλης.

«Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα».

Για τη σχέση τους που έκλεισε 7 χρόνια για να παντρευτούν είπαν: «Μου άρεσε η ιδέα του για πάντα μαζί που συμβολίζει ο γάμος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε».

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι άνοιγμα οριζόντων» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. «Συγκινημένη θα συμφωνήσω» συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Ζαλίστηκα όταν την είδα στο θέατρο»

Ο Πέτρος Κόκκαλης, αναφερόμενος για το αν «ζηλεύει» την σύζυγό του, Δήμητρα Ματσούκα, ειδικά όταν εκείνη έχει κάποια ερωτική σκηνή, τόνισε ότι «δεν την ζηλεύω. Μάλιστα όταν πήγα και την είδα πρώτη φορά στο θέατρο, ζαλίστηκα».

Εξήγησε ότι «επειδή εγώ δεν πήγαινα πολύ συχνά στο θέατρο… Με καταπιέζει εμένα το θέατρο γενικά και όταν πήγα να δω την Δήμητρα, ζαλίστηκα. Έχει μια τρομερή ενέργεια, τρομερή παρουσία πάνω στη σκηνή και επειδή εγώ την ζω, δεν την ζηλεύω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ