Γαμπρός έγινε ρεζίλι λίγο πριν από τον γάμο – «Δεν μπορώ να πιστέψω το θράσος του»

Ένας γαμπρός έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο καθώς ζητούσε χρήματα ανώνυμα από τους χρήστες σε μορφή δωρεών για να πληρώσει το γαμήλιο ταξίδι του.

Γαμπρός έπιασε την νύφη με τον θείο του λίγο πριν από τον γάμο – «Ήταν καταστροφή»

Ο μέλλοντας γαμπρός δέχθηκε «βροχή» αρνητικών σχολίων για την απόφαση του να ζητήσει χρήματα από αγνώστους για το ταξίδι του μέλιτος.

Έγινε ρεζίλι λίγο πριν από τον γάμο

Ο άνδρας δημοσίευσε τον γαμήλιο έρανο σε ένα ανώνυμο reel στο Instagram, προκειμένου η σύντροφός του να μην καταλάβει το σχέδιο του. Στην ανάρτηση έγραφε: «Θ’ ανεβάζω κάθε μέρα μέχρι τον Σεπτέμβρη που παντρεύομαι για να δω πόσοι θα μου δωρίσουν χρήματα για το ταξίδι του μέλιτος. Όσα περισσότερα μαζέψουμε, τόσο μεγαλύτερη η έκπληξη για τη γυναίκα μου».

Ζευγάρι παντρεύτηκε στο νοσοκομείο επειδή ο γαμπρός ήταν ετοιμοθάνατος – «Μου έδωσε δύναμη να παλέψω τον καρκίνο»

Στη λεζάντα του reel ο άνδρας είχε αφήσει τις πληροφορίες για την πληρωμή μέσω Cash App. Ωστόσο ένας χρήστης του ιστότοπου Reddit βρήκε το reel και το μοιράστηκε με τους χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο, με το σχόλιο: «Βρήκα αυτό το μαργαριτάρι όσο σκρολάριζα στο Instagram και είπα να το μοιραστώ».

«Αυτός ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram, χωρίς προσωπικές λεπτομέρειες, όπου ζητά από αγνώστους να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι του μέλιτος του», ανέφερε ο χρήστης του Reddit.

Ο γαμπρός το έσκασε την ημέρα του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό

«Δεν μπορώ να πιστέψω το θράσος του»

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες έγιναν πυρ και μανία με τον γαμπρό και σχολίασαν πολύ αρνητικά την απόφαση του. «Είναι άλλο να ζητάς χρήματα από γνωστούς σου, ή να ζητάς ένα ταξίδι με την μορφή  δώρου» σχολίασε ένας χρήστης.

«Μα καλά, να ζητάει (σ.σ. χρήματα)  από ξένους που δεν είναι καν καλεσμένοι;», αναρωτήθηκε ένας άλλος.

Οι χρήστες έδειξαν ότι είχαν σοκαριστεί από αυτόν τον περίεργο έρανο. «Θα ντρεπόμουν πολύ αν ο σύντροφός μου έκανε κάτι τέτοιο. Κάνε μόνο ό,τι μπορείς να πληρώσεις», εξήγησε μία γυναίκα.

Ένας  άλλος αναγνώστης έγραψε: «Έχει τόσο θράσος που του βγάζω το καπέλο». «Απλά δεν μπορώ να πιστέψω το θράσος του», σημείωσε ένας χρήστης.

Κάποιος τέταρτος παρατήρησε: «Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να κατέβουν από το βάθρο τους και να κάνουν έναν γάμο στα μέτρα τους-ακόμη και αν είναι λιτός και ταπεινός».

«Μία φίλη μου, η οποία παντρεύτηκε πριν λίγα χρόνια, είχε βάλει το IBAN στα προσκλητήρια και, μετά, στον γάμο, το είχε και στο μενού ώστε να της δώσεις τα χρήματα εκεί αν δεν το είχες ήδη κάνει. Ήταν απίστευτα τσιγκούνα», σχολίασε μία γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ