Περίεργη αύξηση μη παραγωγικών δαπανών του ΟΑΣΑ καταγγέλλει ο Χατζηδάκης

Περίεργη αύξηση των μη παραγωγικών δαπανών του ΟΑΣΑ, την ώρα που τα έσοδά του καταρρέουν και οι παραγωγικές δαπάνες του μειώνονται, καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, με ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ζητά από αυτόν να απαντήσει τόσο για τη μεγάλη πτώση των εσόδων όσο και για την παράξενη αύξηση των δαπανών.

Η ανακοίνωση του Κωστή Χατζηδάκη

Τα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας κατέρρευσαν, οι φορολογούμενοι επιβαρύνονται ολοένα και περισσότερο για επιδοτήσεις και την ίδια στιγμή αυξάνονται περιέργως δαπάνες του ΟΑΣΑ που δεν αφορούν στους εργαζομένους! Αυτά καταγγέλλει, με ερώτησή του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία και ζητώντας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη να απαντήσει τόσο για τη μεγάλη πτώση των εσόδων, όσο και για την παράξενη αύξηση δαπανών.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης στην ερώτησή του προς τον κ. Σπίρτζη αναφέρει τα ακόλουθα στοιχεία, τα οποία, όπως υπογραμμίζει, «έρχονται να συμπληρώσουν την προβληματική κατάσταση στις συγκοινωνίες που ζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες αναμονές, βανδαλισμούς σταθμών, στοχοποίηση ελεγκτών, αλλά και συμβάντα όπως εκρήξεις κινητήρων και φωτιές σε λεωφορεία λόγω κακής συντήρησης»:

Ο Κωστής Χατζηδάκης καταλήγει θέτοντας τα εξής ερωτήματα στον κ. Σπίρτζη:

Πηγή: enikonomia.gr

Exit mobile version