Πάγκαλος: Ο Τσίπρας γεννήθηκε για την καταστροφή

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας γεννήθηκε για την καταστροφή

Σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε την άποψη πως η αξιωματική αντιπολίτευση ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία ποντάροντας στην οικονομική κατάρρευση της χώρας.

«Κι όμως, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη τους που λένε ότι είναι Έλληνες δεν θέλουν να γίνει αυτό! Διότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία! Και είναι κληρονόμοι της κομμουνιστικής παράδοσης της χώρας, που θέλουν να δυστυχήσει ο λαός, να πεινάσει και να είναι άνεργος, για να πάρει τα όπλα και να αιματοκυλήσει τη χώρα.

Αλλά είναι αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η επιλογή μας είναι ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ανάμεσα στην Ευρώπη και το μπάχαλο, τη Βενεζουέλα και την Αργεντινή. Είναι ανάμεσα στην ελεύθερη οικονομία και το σταλινισμό, την τρομοκρατία και τους τραμπούκους. Αυτές είναι οι επιλογές μας».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφολογία που υιοθετεί στην ρητορική του ενώ εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί πανωλεθρία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Γεννήθηκε για την καταστροφή και αυτός και οι ομοϊδεάτες του. Θέλουν την καταστροφή, το μπάχαλο της χώρας, για να επιπλεύσουν αυτοί. Αυτή είναι η μικροαστική κακομοιριά τους και η περιθωριακή τους αντίληψη για την κοινωνία και τις κοινωνικές ομάδες.

Έτσι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπει φανταστικές νίκες και φανταστικές ομάδες. Θα υποστεί πανωλεθρία στις τοπικές εκλογές και θα χάσει και δήμους που είχε, γιατί του έχουν φύγει οι δήμαρχοι και έχουν πάει σε άλλα κόμματα», τόνισε ο κ. Πάγκαλος.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ