Γιώργος Παπανδρέου: Η αναφορά στη Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ

«Δεν θέλω καμία πολιτική ρεβάνς» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν έχω καμία φιλοδοξία να ξαναπιάσω κάποια καρέκλα. Τα έχω δει και τα έχω ζήσει. Αισθάνθηκα το χρέος. Δεν θέλω καμία πολιτική ρεβάνς. Η δικαίωση για εμένα είναι να δω τη χώρα να προχωράει» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ο στόχος μου δεν είναι να κατακτήσω την εξουσία, αλλά να προσφέρω σε αυτήν την παράταξη μετά την απουσία της Φώφης Γεννηματά, η οποία πάλεψε με την ασθένεια αλλά και για την παράταξη» ανέφερε και συνέχισε «την είχα στηρίξει και θα την στήριζα και τώρα τη Φώφη».

«Υπήρξε μία πολύ μεγάλη αγωνία στην παράταξη για το που πάει μετά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Δεν είχα προγραμματίσει να ξαναμπώ σε αυτήν την διαδικασία, αλλά αισθανόμενος το αίσθημα της ευθύνης και το κενό που άφησε η Φώφη, είπα “ναι, πρέπει να βοηθήσω και να συμβάλλω με κάθε τρόπο σε αυτήν την ανάταξη αυτής της ωραίας παράταξης με τις ωραίες αρχές» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Φώφη Γεννηματά Γιώργος Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου: Θα είμαι κοντά στο ΚΙΝΑΛ ανεξαρτήτως αποτελέσματος

«Θα είμαι κοντά στο ΚΙΝΑΛ όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της κάλπης. Βέβαια μπαίνω σε αυτήν την κούρσα για να επιδιώξω να είμαι αρχηγός αυτής της παράταξης. Αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ θα είμαι κοντά. Θα είμαι εδώ» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Το ΚΙΝΑΛ θα καταφέρει να μείνει ενωμένο. Η ενότητα θα σφυρηλατηθεί ακόμη περισσότερο βάση των αξιών μας που θα αναδεικνύουμε» πρόσθεσε.

Γιώργος Παπανδρέου: Στόχος μας είναι να είμαστε κυρίαρχη δύναμη

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε και για την περίπτωση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Εμείς θα μεγαλώσουμε την αγκαλιά μας τόσο πολύ, ώστε να είμαστε κυρίαρχη δύναμη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στόχος μου είναι να ανατρέψουμε τις σημερινές ισορροπίες» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ τόνισε πως δεν βλέπει το ΚΙΝΑΛ να συνεργάζεται ούτε με τη Νέα Δημοκρατία ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Άλλο η συναίνεση και άλλο η συγκυβέρνηση» κατέληξε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ