Ο Κ. Χρυσόγονος στον realfm 97,8 για τη σύλληψη Μαζιώτη

Ο Κ. Χρυσόγονος στον realfm 97,8 για τη σύλληψη Μαζιώτη

Στη σύλληψη Μαζιώτη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιάννη Παπαδόπουλου και της Αγγελικής Λάζου.

«Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και σε αυτό ακόμα θα μπορούσε να βρει κανείς θέματα για συζήτηση», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος, για να προσθέσει:

«Π.χ. το ότι παρέρχεται το 18μηνο χωρίς να έχουν γίνει δίκες, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης στη χώρα μας. Και δεν φταίνε οι δικαστές, βέβαια, που είναι υπερφορτωμένοι.

Φταίει ο τρόπος, με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβέρνησαν τόσα χρόνια έχουν οργανώσει το σύστημα απονομής δικαιοσύνης, εν γένει, με αποτέλεσμα αυτή να υπολειτουργεί και να χρειάζονται, χρόνια και χρόνια για να μπορέσεις να δικαιωθείς στα δικαστήρια για κάποια αστική διαφορά ή διοικητική διαφορά με το κράτος ή έστω να εκδικαστεί κάποια ποινική υπόθεση».

Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Βεβαίως είναι τρομοκράτης ο Μαζιώτης, αν και εφόσον καταδικαστεί, βέβαια, γιατί προς το παρόν δεν έχει καταδικαστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Θεωρητικά έχει ένα τεκμήριο αθωότητας.

Κατά τ΄ άλλα αυτά που του αποδίδονται είναι τρομοκρατικές ενέργειες και βεβαίως τις αποδοκιμάζουμε και αποδοκιμάζουμε κάθε χρήση βίας από όπου και αν προέρχεται»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ