Νίκος Παππάς: Κατέθεσε μήνυση εναντίον της γραμματέως του Καλογρίτσα

Μήνυση εναντίον της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για τα όσα υποστήριξε ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσε ο Νίκος Παππάς.

Νίκος Παππάς: «Οι λασποανεμιστήρες στη Δικαιοσύνη» – Οι επόμενες κινήσεις μετά την κατάθεση της γραμματέως του Καλογρίτσα

Σύμφωνα με το περιβάλλον του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί δικαστικά και για τα δημοσιεύματα που είχαν προαναγγείλει ότι δεν θα τολμήσει να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα.

Η μήνυση του Ν.Παππά κατά της Ευθαλίας Διαμαντή, γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση υπεβλήθη με αφορμή σημείο της κατάθεσής της ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, για «χρήματα από τα γραφεία του κ. Καλογρίτσα προς το κόμμα» (ΣΥΡΙΖΑ).

Νίκος Παππάς: Καταθέτει μήνυση εναντίον της γραμματέως του Καλογρίτσα

Κατά τη μήνυση η «ενορχηστρωμένη» αυτή αναφορά, είχε συκοφαντικό σκοπό σε βάρος του πρώην υπουργού, αφού δόθηκε σε μια δίκη με κατηγορούμενο τον ίδιο. Επισημαίνεται δε πως είναι ένας ισχυρισμός που έγινε για πρώτη φορά, και επελέγη να γίνει δημοσίως ενώπιον δημοσιογράφων.

Υποστηρίζεται επίσης ότι η επίμαχη αναφορά δημιουργεί προϋποθέσεις για να ανοίξει νέα ποινική διαδικασία κατά του κ.Παππά, δεδομένου ότι κατατέθηκε σε μια δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό, ενώ προβλήθηκε σε μια σειρά από ΜΜΕ (εφημερίδες και site), κατά τρόπο τέτοιο, «ώστε να δίνεται η εντύπωση στον μέσο αναγνώστη πως τα χρήματα κατευθύνονταν προσωπικά στον κ.Παππά».

Ο κ. Παππάς στη μήνυσή του αναφέρεται και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής μίλησε για «διαδρομές μαύρου χρήματος Παππά – Καλογρίτσα».

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Παππάς έγραψε:

«Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες».


Ο Νίκος Παππάς πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει: «Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κ. Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, έπειτα από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της. Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ