Άγριος καβγάς on air Μαρινάκη – Τζανακόπουλου – Λοβέρδου: Ο Μαδούρο και τα φιλοβασιλικά ερείπια

Άγριος καβγάς ξέσπασε on air στον ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο. Αφορμή ήταν τα όσα έγιναν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όλα άρχισαν όταν ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση των όσων σχετίζονταν με τον θάνατο του τέως βασιλιά λέγοντας ότι «το τελευταίο κόμμα που επισκέφθηκε δικτάτορα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο».

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν τον έχετε αναγνωρίσει τον Μαδούρο; Τι μπλέκετε τον Μαδούρο; Δεν ντρέπεστε με αυτά που λέτε τώρα;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «κοιτάξτε να μαζέψετε τα φιλοβασιλικά ερείπια που έχετε στο κόμμα σας. Αφήστε τον Μαδούρο τώρα».

Τότε ο κ. Μαρινάκης επανήλθε λέγοντας ότι «όταν πας ως κόμμα στον Μαδούρο δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα στη μνήμη και την ημέρα της κηδείας ενός νεκρού».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι η αναφορά του κ. Μαρινάκη «δεν κολλάει στη συζήτηση. Υπάρχει θέμα Μαδούρο, αλλά αφορά σε άλλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας».

Ο κ. Τζανακόπουλος εκνευρίστηκε εκ νέου και κάλεσε τον κ. Λοβέρδο να επεξηγήσει αυτό που ανέφερε. «Δεν θα το βάλω εγώ στο τραπέζι, ο κ. Παπαδάκης να το βάλει», απάντησε ο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Λοβέρδο να λέει «το αποφεύγετε σαν το διάολο με το λιβάνι» και ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε «δεν σας ξεπλένει τίποτα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ