Νέα κόντρα Τσακαλώτου – Οικονόμου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Οικονόμου πήρε τον λόγο μετά την παρέμβαση του κ. Τσακαλώτου λέγοντας στον υπουργό Οικονομικών: «είναι διαγωγή και ήθος οπότε στριμώχνεστε πολιτικά να το πάτε στο προσωπικό σαν κάτι κυριούλες;»

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών είχε πει στον κ. Οικονόμου: «Καταλαβαίνω  τον θυμό σας, γιατί και εγώ αν είχα φύγει από το ΠΑΣΟΚ στο πρώτο μνημόνιο γιατί ήταν δεξιό κόμμα για να πάω στη ΔΗΜΑΡ και να καταλήξω στη ΝΔ θα είχα τον ίδιο θυμό και θα έλεγα τα ίδια. Τα συγχαρητήριά μου».

«Μήπως πρέπει να πάτε ξανά στην Αγγλία για εξετάσεις κύριε Τσακαλώτο να ξανά καθίσετε στα θρανία;» είπε ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στον προϋπολογισμό.

«Δεν ξέρετε να διαβάζετε τον προϋπολογισμό. Είναι διαθέσιμοι συνεργάτες μου να σας κάνουν δίωρα μαθήματα σήμερα το απόγευμα αύριο το πρωί και αύριο το βράδυ για να τα καταλαβαίνετε καλύτερα» απάντησε ο κ. Τσακαλώτος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καβγάς Τσακαλώτου – Οικονόμου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους δανειστές για το επίδομα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ