ΝΔ: Τρόμος για το τι θα γινόταν αν η χώρα ήταν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά τον κ. Πολάκη που δήλωσε προ ημερών ότι η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ που προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ θα γίνει και μέσω συμμετοχής του ΕΦΚΑ, ήταν η σειρά σήμερα του κ. Κυρίτση να συμπληρώσει ότι η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ θα γίνει μέσω αύξησης της φορολογίας (ή και με νέο δανεισμό). Οι φορολογούμενοι δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν ξανά τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Τραγέλαφος! Και τρόμος στη σκέψη και μόνο του τι θα γινόταν αν οι τύχες της χώρας σε αυτές τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες συνθήκες ήταν στα χέρια τους!» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Τι είπε ο Κυρίτσης για τη ΔΕΗ

Έντονη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Κυρίτση στον «αέρα» του ΣΚΑΙ.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Κυρίτσης άρχισε να μιλάει σχετικά με την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ στην οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ και τον διέκοψε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τότε ο κ. Κυρίτσης είπε σε έντονο ύφος να τον αφήσει να ολοκληρώσει την άποψή του. Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε να τον διακόπτει και ο κ. Κυρίτσης είπε:

«Μπορείς βρε παιδάκι μου να περιμένεις να τελειώσω;» με τον συνομιλητή του να απαντά: «Γιώργο, ησύχασε».

Ο Γιώργος Κυρίτσης ανταπάντησε: «Για πέντε λεπτά έρχομαι. Αν τα 2,5 λεπτά μιλάς πάνω μου, δεν γίνεται δουλειά».

Ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε επίσης, «αν έχεις νευράκια, υπάρχουν και φάρμακα. Υπάρχουν και γιατροί… Κουλάρησε. Θα έχουμε τα νεύρα σου πρωί- πρωί; Μην χιμάς εδώ μέσα».

Ο Γιώργος Κυρίτσης τόνισε: «Δεν έχω νεύρα… Δεν μπορείς να σταματήσεις δύο λεπτά για να μιλήσω;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ