ΝΔ: “Πυρά” κατά Πολάκη για την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ: “Δηλαδή ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις”

Πυρά εξαπέλυσε η ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη ύστερα από την ανάρτηση του περί επανακρατικοποίησης της ΔΕΗ με νόμο, που θα προβλέπει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τη συμμετοχή του δημοσίου και ίσως του ΕΦΚΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Πολάκης αποκάλυψε σήμερα με ποιο τρόπο θα γίνει η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα γίνει λέει με συμμετοχή του… ΕΦΚΑ! Δηλαδή ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις!».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Παύλο Πολάκη σχολιάζοντας δηκτικά ότι το να “απαντά κάποιος για οικονομικά ζητήματα με τον Παύλο είναι μάλλον χαμένος χρόνος”.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Το να απαντά κάποιος για οικονομικά ζητήματα με τον Παύλο είναι μάλλον χαμένος χρόνος. Αν κάνεις αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με νόμο απαγορεύσεις στους παλαιούς μετόχους να συμμετάσχουν μηδενίζεις την αξία των παλαιών μετοχών, άρα εδώ και του ΕΦΚΑ πχ…πάνε και οι συντάξεις…”

Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, με την οποία έκανε επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο καλούσε να «ακούσει» ότι «η ΔΕΗ θα επανακρατικοποιηθεί», γράφοντάς το μάλιστα με κεφαλαία γράμματα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΑΚΟΥ “αδιευκρίνιστε” λαδέμπορα της Νοβάρτις, ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: (Που σε βγάλανε το πρωί στο Κόκκινο και έλεγες το ένα ΨΕΜΜΑ πίσω από το άλλο)

Η ΔΕΗ θα ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ με νόμο ,που θα προβλέπει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στην οποία αύξηση θα συμμετέχει μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ίσως και ο ΕΦΚΑ)
Το πιασες η να στο ζωγραφίσω;;

Υγ .Το παιχνίδι του Ερντογάν “αδιευκρίνιστε” λαδέμπορα της Νοβάρτις το παίζεις εσύ και ο Μητσοτάκης ,που ακυρώσατε τον EASTMED και αφήσατε το Όρουτς ΡΈις να κόβει βόλτες στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ και αυτός (ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ) που άφησε την Τουρκία να κατοχυρώσει τον όρο TURKAEGEAN χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ