Νατσιός στον Realfm 97,8: Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή κάποιων να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και να βαπτιστεί γάμος

Ο πρόεδρος της “Νίκης”, Δημήτρης Νατσιός, παραχώρησε συνέντευξη στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα. «Το νομοσχέδιο θεωρούμε ότι είναι αντισυνταγματικό» είπε αρχικά σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Το Σύνταγμα είναι σαφέστατο μιλάει για πατρότητα και μητρότητα» είπε και πρόσθεσε πως «το σύμφωνο συμβίωσης που επεκτάθηκε το 2015 και στα ομόφυλα ζευγάρια καλύπτει τα πάντα. Προσωπικά εγώ και όλη η “Νίκη” αντιδρούμε στο θέμα και του γάμου και της υιοθεσίας παιδιών, γιατί τα παιδιά εκτός από το φυσικό λίπασμα της ανατροφής που είναι η αγάπη, κυρίως χρειάζονται πρότυπα».

«Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή κάποιων να επεκταθεί και να βαπτιστεί γάμος. Ως “Νίκη” δεν το έχουμε κρύψει, είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι» υπογράμμισε.

«Ως “Νίκη” δεχόμαστε τον θρησκευτικό γάμο, σεβόμαστε και αυτούς που καταφεύγουν στον πολιτικό γάμο εννοείται, εμπνεόμαστε από τις αρχές του ευαγγελίου. Χθες στη Βουλή ακούσαμε πολλούς βουλευτές της αριστεράς να παραπέμπουν στο ευαγγέλιο και στην Αγία Γραφή, αν σκόνταφταν στο πρώτο κεφάλαιο στη Γέννηση και στο “ἄρσεν κα θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς ο Θεός” έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας» δήλωσε ο κ. Νατσιός.

«Δεν πρέπει να νομοθετούμε τουλάχιστον εναντίον του ευαγγελίου, κατ’ εμέ. Οι αρχές του ευαγγελίου περιστρέφονται γύρω από τις αρχές της ελευθερίας» σχολίασε.

Ερωτηθείς για το Netflix και το ντοκιμαντέρ “Αλέξανδρος” απάντησε ότι «Δίδασκα σε δημοτικό σχολείο δεν θα μπορούσα να αναφέρω στα παιδιά κάτι που αποτελεί ιστορικό ψεύδος και μάλιστα παρέπεμψα σε ένα εξαιρετικό βιβλίο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τίτλο “Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα: ο μύθος καταρρέει”».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ