Μεϊμαράκης: Κυρίαρχος κορμός της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η ΝΔ

Μεϊμαράκης: Κυρίαρχος κορμός της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η ΝΔ

 

Την ανάγκη να “επαναπατρίσει” το κόμμα τους ψηφοφόρους που έχασε το 2012, διατύπωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυση τη Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μεϊμαράκης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, διευκρίνισε ότι μιλάει ως στέλεχος της Ν.Δ. και όχι ως πρόεδρος της Βουλής και ζήτηση από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να βγουν ανοιχτά στον κόσμο, να μιλήσουν μαζί του, να σφίξουν το χέρι του και να κερδίσουν ξανά  τους χαμένους ψηφοφόρους, που ψήφισαν κάποιες “παραφυάδες”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και σημείωσε:

«Σε τέτοιες συγκεντρώσεις ξαναβρίσκουμε την αυτοπεποίθηση μας, γιατί είμαστε μεμψίμοιροι τις τελευταίες μέρες. Να φύγουμε από εδώ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πούμε στον κόσμο: Ναι, είμαστε Ν.Δ. και ζητάμε να μας ξαναεμπιστευθείτε, να μας ξαναστηρίξετε. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ν.Δ. Δεν κάναμε μόνο λάθη».

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «είναι στο DNA της Ν.Δ. να λέει την αλήθεια» και πώς αυτό έκανε και ο Κώστας Καραμανλής, πριν τις εκλογές του 2009, όταν μίλησε για «πάγωμα» μισθών. Επίσης υπογράμμισε θα ήταν διαφορετική η τύχη της χώρας, αν οι πολίτες τον είχαν ακούσει.

«Την αλήθεια», επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης , «είπε και ο Αντώνης Σαμαράς, στις εκλογές του 2012, όταν ζήτησε αυτοδυναμία για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Ν.Δ.», και απέδωσε το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012 στο ότι ψηφοφόροι της Ν.Δ. “παρασύρθηκαν” τότε από “λαϊκισμό” και “ακρότητες”, λόγω της αγανάκτησης..

Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Ν.Δ. θα πάει καλά στις επόμενες εκλογές και θα είναι πάλι ο “κυρίαρχος κορμός” της επόμενης κυβέρνησης, λέγοντας:

«Και θα έρθουν, τώρα, να μας πουν ότι η συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ. τελειώνει στις εκλογές που έρχονται. Τους απαντάμε ότι και πάλι κυρίαρχος κορμός της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η Ν.Δ. με πρόσημο δημοκρατικό, προοδευτικό αλλά κυρίως φιλελεύθερο».

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ”καρφιά” του Καρύδη για τη Νέα Δημοκρατία

Μολυβιάτης: Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαδέχθηκαν άξιοι ηγέτες

Η απάντηση του Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ-Τετ α τετ Σαμαρά-Αχιλλέα Καραμανλή

ΦΩΤΟ-Η χειραψία του Σαμαρά με τον Καραμανλή

ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Σαμαράς: Λεφτά υπάρχουν, εμείς δεν είπαμε ποτέ

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ-Ο Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση της ΝΔ

ΦΩΤΟ-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ