Λοβέρδος στον Realfm 97,8 για κορονοϊό: Δεν θα μας πει ένας ιερέας τι θα κάνουμε για ένα ιατρικό θέμα

“Η υπόθεση του Έβρου συνιστά τη δεύτερη μεγάλη ήττα του προέδρου Ερντογάν. Η πρώτη ήττα ήταν στη Συρία” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι “έσπασε τα μούτρα του γιατί τον περίμενε η ελληνική πλευρά. Στα σύνορα, διαπίστωσα ότι η συνεργασία στρατού και αστυνομίας εδώ πήγαινε περίφημα”.

“Η απόπειρα να βάλει στην Ευρώπη βιαίως μετανάστες και πρόσφυγες απέτυχε από την πλευρά Ερντογάν και όπως τον είδατε και χθες στις Βρυξέλλες δεν τα πάει καλά ούτε εκεί” πρόσθεσε.

“Δεν έρχονται από εστίες πολέμου, δεν είναι από την Συρία κατά 90%. Το ζητούμενο είναι η πιεζόμενη από τις ήττες της Τουρκία να το δεχθεί, δεν ξέρω τι συζήτησαν χθες. Από ότι φάνηκε δεν έφυγε ευχαριστημένος από τις Βρυξέλλες ο Ερντογάν. Αυτή η κοινή δήλωση ΕΕ – Τουρκίας πρέπει να αλλάξει επιτέλους” τόνισε.

“Κρίση στο χρηματιστήριο έχει να γίνει σε αυτό το μέγεθος από το 2008, είναι εποχική η επιδημία του κορονοϊού; Δεν ξέρω αν κρατήσει πολύ, οι ζημιογόνες συνέπειες στην οικονομία θα είναι μεγάλες” υπογράμμισε.

“Δεν είναι η υγεία θέμα θρησκευτικό, μπορεί να κάνεις τον σταυρό σου όταν αρρωσταίνεις, το καταλαβαίνω, αλλά δεν θα μας πει ένας ιερέας τι θα κάνουμε για ένα ιατρικό θέμα. Άκουσα τον προπονητή της Λίβερπουλ που τον ρώτησαν τι θα κάνουμε τώρα και αν υπάρχει θέμα με τους φιλάθλους και είπε τι ρωτάτε έναν άνθρωπο με καπελάκι, να ρωτήσετε τους ειδικούς. Θεωρώ ότι έβαλε γυαλιά σε πολλούς” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ