Λεβέντης: Τι να κάνουμε, να επιτεθούμε στη Γερμανία και να εκτελέσουμε τον Σόιμπλε;

Επίθεση σε όλους όσοι κυβέρνησαν στα χρόνια των μνημονίων εξαπέλυσε μέσω του Real Fm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Όταν ο κ. Λεβέντης ρωτήθηκε για τη σύγκρουση Κυβέρνησης-δανειστών μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, έκανε λόγο για «ντόπιους απατεώνες που κάνουν τους Πρωθυπουργούς».

«Ο Σόιμπλε είναι Γερμανός, ζητά μεταρρυθμίσεις, η αδεξιότητα του Τσίπρα δημιουργεί τις συγκρούσεις», είπε και πρόσθεσε: «Στον Σόιμπλε πήγαμε όταν πτωχεύσαμε από τους ντόπιους απατεώνες. Εδώ και 7 χρόνια η Ελλάδα δεν κάνει μεταρρυθμίσεις. Απλώνει το χέρι και παίρνει μόνο λεφτά και μετά ψάχνει ποιος της φταίει λέγοντας ότι φταίει ο Σόιμπλε».

«Να απομακρυνθούν οι ντόπιοι απατεώνες που κάνουν τους Πρωθυπουργούς, διότι μετά φταίει ο Σόιμπλε», είπε στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης και σημείωσε: «Τι θέλετε να κάνουμε; Να επιτεθούμε στρατιωτικά στη Γερμανία, να τον συλλάβουμε και να τον εκτελέσουμε; Το αίμα των 15.000 ανθρώπων που έχουν αυτοκτονήσει, θα το ζητήσουμε πίσω από τον Σόιμπλε ή απ’ αυτούς που δεν σεβάστηκαν τις υπογραφές τους».

«Πιστεύω ότι με τους δανειστές πρέπει να συνεργαστούμε. Να δείξουμε καλή διάθεση. Ο κ. Τσίπρας έπρεπε να τους ρωτήσει πριν δώσει αυτό το φιλοδώρημα στους χαμηλοσυνταξιούχους», είπε για την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για το βοήθημα στους συνταξιούχους.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θέλει συναίνεση α λα καρτ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ένωση Κεντρώων θα απέχει από την ονομαστική ψηφοφορία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ