Λαφαζάνης: Φοβούνται τον λαό όσοι κάνουν εκλογές – εξπρές – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυγουστιάτικες εκλογές – εξπρές δείχνουν μία βαθύτατα αντιδημοκρατική νοοτροπία. Δείχνουν φόβο στο λαό, φόβο για την ενημέρωση του ελληνικού λαού», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Φοβούνται τον ελληνικό λαό όσοι κάνουν εκλογές εξπρές. Θέλουν να τον αποπροσανατολίσουν, θέλουν να του υφαρπάξουν την ψήφο του. Είναι πικρά γελασμένοι», υπογράμμισε.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι «οι διαφορές μας με τη Νέα Δημοκρατία είναι αγεφύρωτες». «Ωστόσο είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση, ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων μέσα από τη ριζική διαφορετικότητα των θέσεών μας» συμπλήρωσε.

«Τόνισα ότι τα μνημόνια, για μας τουλάχιστον, αντιπροσωπεύουν σκληρή λιτότητα, φτώχεια, ανεργία και εθνική υποτέλεια.

Οι διαφορές μας με τα κόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνια, που εφαρμόζουν μνημονιακές πολιτικές, δεν είναι διαφορές τακτικής. Είναι διαφορές στρατηγικής. Είναι αγεφύρωτες διαφορές. Γι΄ αυτό με κόμματα τα οποία έχουν ψηφίσει μνημόνια, στηρίζουν μνημόνια και εφαρμόζουν μνημονιακές πολιτικές, δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας. Δεν πιστεύουμε ότι από αυτή τη Βουλή μπορεί να προκύψει μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Η επόμενη Βουλή, να το ξέρετε και θα είναι η μεγάλη έκπληξη, θα είναι αντιμνημονιακή.  Και όχι αντιμνημονιακή Βουλή μαϊμού. Θα είναι συνεπής αντιμνημονιακή Βουλή που θα εφαρμόσει μία αντιμνημονιακή πολιτική και θα βάλει τη χώρα σε μία νέα προοδευτική πορεία σε σύγκρουση με τους κυρίαρχους κύκλους της Ευρωζώνης που εφαρμόζουν εκβιαστικές νεοαποικιακές πολιτικές σε βάρος της χώρας μας».

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Διαβάστε επίσης:

 Ο διάλογος Μεϊμαράκη – Λαφαζάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ