Κύκλοι Μαξίμου: Πολύ θετικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μιλήσουμε για την οικονομία – Μέχρι τότε, καλό είναι να έχουν κοστολογήσει το πρόγραμμα τους

Ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης με αιχμή την καθημερινότητα των πολιτών, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές.

Μητσοτάκης από την λαχαναγορά του Ρέντη: Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής

Η κυβέρνηση σηκώνει το γάντι και θα κάνει αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή με θέμα την ακρίβεια.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει προσωπικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην επόμενη τοποθέτησή του στη Βουλή, μετά το Πάσχα.

Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ως «ευχάριστο γεγονός», μιας και η κυβέρνηση επιδιώκει να τεθούν στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς όπως εκτιμά θα αποτελέσουν κριτήριο ψήφου για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο, δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι περίεργο να ζητείται κάτι τέτοιο από αυτούς που ευαγγελίζονται λεφτόδεντρα. «Μέχρι τότε, καλό είναι να έχουν κοστολογήσει και το πρόγραμμα τους», επισημαίνει.

«Ας αφήσουν τα δήθεν αστεία και τα τσιτάτα περί λεφτόδεντρων. Έτσι δεν χτυπιέται η ακρίβεια. Πρέπει να έρθει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή και να απολογηθεί για την ακρίβεια», σχολιάζουν κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ