Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Μάταιη η απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει ένα κομμάτι της πολιτικής Μπάιντεν

“Αυτό που συνέβη στη Λευκορωσία είναι ένα γεγονός πρωτόγνωρο, μια κρατική αεροπειρατεία, για να στερήσει πολιτικά δικαιώματα από έναν δημοσιογράφο” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας δεν μεταβάλλονται. Σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο στηρίζεται όλο το δόγμα της “Γαλάζιας Πατρίδας”, σε τέτοιου είδους παράνομες διεκδικήσεις και βλέψεις σε ελληνικό έδαφος και δικαιώματα, αλλά και γιατί το έχει ανάγκη εσωτερικά ο Ερντογάν, μήπως στην κατηφόρα αποδοχής που βρίσκεται, μπορέσει να εξασφαλίσει ένα μέρος στήριξης” είπε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

“Δεν πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Αυτός είναι ένας διάλογος που κυρίως επιτελεί τον ρόλο ενός ποδηλάτου που πρέπει να βρίσκεται σε κίνηση, γιατί αν δεν είναι σε κίνηση θα πέσει” συμπλήρωσε.

“Είδα μια μάταιη απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ, να διεκδικήσει ένα κομμάτι της πολιτικής Μπάιντεν. Μια πολιτική που είναι σαφώς ρυθμισμένου καπιταλισμού” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχει υποστήριξη HTML5https://media.enikos.gr/data/podcasts/779516_a0de2750ea-904ba5552f9d9df9.mp3

Exit mobile version