Κούλογλου: «Όταν εκλέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης είπα πως ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε»

Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ανίκανο να διαχειριστεί την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε ο Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή.

«Όταν εκλέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης είπα πως ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε, ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκτόνησε συλλογικά. Ο Κασσελάκης είναι παντελώς ανίκανος να διαχειριστεί την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου.

Kαι στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχε μια υπέρμετρη φιλοδοξία να γίνει αρχηγός κόμματος αλλά δεν έχει κανένα σχέδιο τόνισε ο κ. Κούλογλου εκτιμώντας ότι ο κ. Κασσελάκης εξελέγη λόγω της μεγάλης κρίσης που υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχαν πια χαθεί όλες οι ιδεολογικές αναφορές, η μόνη συγκολλητική ουσία στο κόμμα ήταν ο Τσίπρας. Όταν λοιπόν η εξουσία απομακρύνθηκε, μετά τις δύο καταστροφικές εκλογικές ήττες και ο Τσίπρας έφυγε, δεν υπήρχε τίποτα».

Όσον αφορά στην έδρα του στην Ευρωβουλή ο κ. Κούλογλου είπε πως δεν έχει κανένα λόγο να την παραδώσει καθώς έχει μείνει σταθερός στο κόμμα σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη:

«Έχω ψηφιστεί από 200.000 πολίτες και νομίζω ότι έχω τιμήσει την ψήφο τους με τη μέχρι τώρα πορεία μου στην Ευρωβουλή. Άλλωστε εγώ έχω παραμείνει πιστός στις θέσεις μου, ο κ. Κασσελάκης έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πήγε κάπου δεξιά», είπε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενος στο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα υπάρξουν διαδοχικές κρίσεις εφόσον: «Ο κ. Κασσελάκης δεν αντέχει τις διαφωνίες και θα διώξει τους διαφωνούντες ή θα φύγουν μόνοι τους» και προέβλεψε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη ήττα στις ευρωεκλογές και μετά θα έρθει το τέλος τόσο του κόμματος όσο και του κ. Κασσελάκη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ