Κόντρα Κουίκ – Θεοχάρη στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του Υφυπουργού Επικρατείας για το Συντονισμό Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη

Αφορμή αποτέλεσε μια αναφορά του κ. Θεοχάρη στο κλείσιμο της ομιλίας του: “Είναι εθνικά επικίνδυνο να πληρώσει η χώρα τις επιπόλαιες απόψεις συγκεκριμένων στελεχών του ετερόκλητου – αριστερού με ολίγη ακροδεξιά – κυβερνητικού συνασπισμού. Είναι εθνικά επικίνδυνο να βάζετε μπροστά από το εθνικό συμφέρον τα εσωκομματικά ή τα ενδοκυβερνητικά θέματα. Άλλωστε, είδατε τι έπαθε η προηγούμενη κυβέρνηση όταν έκανε κάτι ανάλογο”. 

“Θα έπρεπε να ντρέπεσαι” ακούστηκε να λέει ο κ. Κουίκ από τα υπουργικά έδρανα.

“Δεν ντρέπομαι” απάντησε ο κ. Θεοχάρης και συνέχισε: “Είναι εθνικά επικίνδυνο να παίζουμε με το πραγματικό συμφέρον της χώρας. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι πολιτικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και κυβερνήστε”.

 

“Δεν επιτρέπω από τον εκπρόσωπο της πιο σκληρής μνημονιακής οικονομικής πολιτικής και όλους εκείνους τους οποίους είχαν πάρει παραμάσχαλα οι εργολάβοι και τα συμφέροντα και τους προέβαλαν ατελειώτες μέρες και ώρες, να αμφισβητούν τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό των ΑΝΕΛ” είπε παίρνοντας το λόγο επί προσωπικού ο Τέρενς Κουίκ και απευθυνόμενος στον κ. Θεοχάρη σημείωσε:

“Εγώ κ. Θεοχάρη ήμουν στην υπογραφή της συνθήκης της Ελλάδας στην ΕΟΚ επί Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εγώ δεν ήμουν στο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο που ήταν ο αρχηγός σας.

Τελείωστε αυτό το παραμύθι γιατί οι ΑΝΕΛ έχουν αποδείξει ότι ψάχνουν πάντα τη λύση μέσα στην Ε.Ε. και μέσα στην ευρωζώνη. Εμείς δουλειές εργολάβων δεν έχουμε πάρει”. 

 

 

“Καταρχή δεν έθεσα προσωπικό ζήτημα με εσάς” ανταπάντησε ο Χάρης Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας:  “Αυτή η λάσπη ότι είμαστε ένα κόμμα των εργολάβων πρέπει να τελειώσει.Το Ποτάμι θα στηρίξει οποιαδήποτε πρωτοβουλία της κυβέρνησης είναι υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς”.  

 

 

 

 

  

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις ψιθυρίζει στο αυτί του Λαφαζάνη – ΦΩΤΟ

Η παρατήρηση της Κωνσταντοπούλου στον Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούμπας: Έρχεται νέο πρόγραμμα που θα ματώσει τον λαό

Ο “πρώην” και ο “νυν” τα λένε στη Βουλή – ΦΩΤΟ  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ