Κωνσταντοπούλου στον Realfm 97,8: Είναι ένας εξευτελισμός αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 παραχώρησε συνέντευξη η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δυστυχώς η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο ίδιο χάλι με την κεντρική κυβέρνηση, με τις κεντρικές δομές του κράτους. Δυστυχώς δεν είχαμε ποτέ αληθινή αυτοδιοίκηση. Έχουμε εδώ και δεκαετίες κομματικές παρατάξεις και κομματικούς υποψηφίους που παίρνουν το χρήματα» ανέφερε αρχικά.

«Στη χώρα μας υπάρχει μια διάχυτη αμεριμνησία των υπευθύνων, που πραγματικά αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο κ. Γεωργιάδης χθες σε συνέντευξή του τον είδα να επιχαίρει, γιατί όταν ανέλαβε υπουργός Ναυτιλίας συνειδητοποίησε ότι όλα τα λιμάνια είναι αυθαίρετα, όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα είναι αυθαίρετα, τα νομιμοποιήσαμε, τα κάναμε… Υπάρχει μια νοοτροπία εξωφρενική» είπε σχετικά με το ΟΑΚΑ.

«Είναι η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα μπορούσε να έχει καταρρεύσει το στέγαστρο σε μια συναυλία το καλοκαίρι. Η Πλεύση Ελευθερίας αυτά τα θέματα τα έθεσε με το που ιδρύθηκε» πρόσθεσε.

«Έχουμε φτάσει από το πάμε και όπου βγει, στο πάμε και όσα φάμε» σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ερωτηθείσα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «είναι ένας εξευτελισμός αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το θεωρώ διασυρμό για την χώρα, είναι η επιθετική εξαγορά ενός πτωχευμένου κόμματος από ένα golden boy, που τώρα περιφέρεται, λέει κάποια άρρητα ρήματα, άλλοτε καταλαβαίνει άλλοτε όχι περί τίνος τοποθετείται και από πίσω ένα κόμμα, που από προ πολλού είχε χάσει την ταυτότητα και την ψυχή του, ακολουθεί και σύρεται».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ