Κακοκαιρία: Φουντώνει η κόντρα Περιφέρειας-ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε ο Πατούλης για τον οδηγό και το βυθισμένο λεωφορείο

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κακοκαιρία “Μπάλλος” και τα αντιπλημμυρικά έργα.

Μετά τη χθεσινή αντιπαράθεση, η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε νέα ανακοίνωση το πρωί του Σαββάτου, σημειώνοντας ότι “ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ που η Αττική ως τώρα άντεξε”

“Είναι προφανές ότι η αλήθεια ενοχλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τους θυμίζουμε τις μεγάλες ευθύνες και τις ανθρωποκτόνες παραλείψεις της πολιτικής τους.

Αυτό αποδεικνύει η απάντηση τους,  στην απάντηση που έδωσε η Περιφέρεια Αττικής στις αστήρικτες κατηγορίες που μας εξαπέλυσαν οι κ.κ. Ζαχαριάδης και Χατζηγιαννάκης. Μιλούν για τυμβωρυχία αυτοί που έσπευσαν να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση στηριζόμενοι στον φουσκωμένο από τα νερά της πρωτοφανούς σε ένταση και όγκο καταιγίδας Κηφισό.

Δεν τους βγήκε το στόρι, στη βάρδια μας δεν υπήρξε νεκρός, η Αττική άντεξε και τώρα τους ενοχλεί, που απαντάμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Περιφέρειας. Τι να κάνουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν έχουμε ούτε βοσκοτόπια να βάλουμε ενέχυρο για να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, ούτε κρυφούς χορηγούς για να στήνουμε ντοκουμέντα.

Δύναμη μας είναι η αλήθεια, το έργο μας και η στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών της Αττικής” ανέφερε η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Πατούλης: Θέτει ερωτήματα για τους χειρισμούς του οδηγού του λεωφορείου που βούλιαξε

Ερωτήματα για τους χειρισμούς του οδηγού του λεωφορείου που βυθίστηκε στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνοντας έθεσε μιλώντας στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μίλησε για υπερχείλιση του Ιλισού και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε κι ο οδηγός να αντιληφθεί ότι μπροστά του είναι ένα ποτάμι.

Κακοκαιρία Μπάλλος Λεωφορείο

Τόνισε επίσης ότι «χωρίς να αποποιούμαι ότι το έργο αυτό τελειώνει σε δυο μήνες, πλέον σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις της υπερχείλισης ενός ποταμού, του Ιλισού όπου έπεσε ένας μεγάλος όγκος νερού και συνέβη αυτό το πράγμα, θα πάει ένας οδηγός να περάσει μέσα από ένα νερό που βλέπουμε ότι έχει υπερχειλίσει;».

«Επειδή είναι επαγγελματίες οδηγοί και έχουν και κόσμο, δεν μπορεί να μην αντιληφθεί. Κι εγώ χειρουργός είμαι, αν συμβεί κάτι στο χειρουργείο δεν θα πάρω την ευθύνη;», πρόσθεσε.

ΣΥΡΙΖΑ προς Πατούλη:  Ο Μητσοτάκης σας στοχοποιεί, απαντήστε του

“Κύριε Περιφερειάρχη ο Μητσοτάκης σας στοχοποιεί, απαντήστε του Η στοχοποίηση του Περιφερειάρχη Αττικής από το Μέγαρο Μαξίμου για το επιτελικό Μπάχαλο στην Αττική τον ωθεί σε σκοτεινού χαρακτήρα αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση” ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης και ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

“Κακός σύμβουλος ο πανικός κ. Περιφερειάρχη, όσο και να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης θα σας αδειάζει για όλα, θα σας τα φορτώσει όλα και στο τέλος θα σας πατάξει. Αναφερόμαστε και σε αυτά που πραγματικά έχετε ευθύνες και με θάρρος πρέπει να αναγνωρίσετε, αλλά και σε αυτά που προφανώς δεν έχετε ευθύνη και έχει ευθύνες η αποτυχημένη επιτελική μηχανή του κ. Μητσοτάκη και ψάχνει κατά την πάγια τακτική του Πρωθυπουργού να τα φορτώσει άλλου. Το ξέρετε, το ξέρατε πάντα…

Σταθείτε στο ύψος της θεσμικής σας θέσης κ. Πατούλη, μην γίνεστε μικρός Μητσοτάκης, μην ψάχνετε αποδιοπομπαίου τράγους, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μιλήστε καθαρά και για τις ευθύνες των άλλων” συμπλήρωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ