Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Το θέμα δεν είναι η τουρκική προκλητικότητα αλλά ότι ενθαρρύνονται από ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στη συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή τόνισε ότι “αντιληφθήκαμε όλοι ότι η αντιπολίτευση είναι σκληρότερη από τον Ερντογάν. Άρα μιλάμε για προκλητικότητα Τουρκίας και Τούρκων και όχι Ερντογάν”.

“Το θέμα δεν είναι η δική τους προκλητικότητα αλλά ότι ενθαρρύνονται τόσο από το ΝΑΤΟ, τόσο από ΗΠΑ, τόσο από ΕΕ” πρόσθεσε.

“Προσωπική μου άποψη είναι ότι μέσα μου δεν είμαι πεπεισμένος ότι η Αμερική θέλει να τελειώσει αυτός ο πόλεμος” επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης.

Ερωτηθείς για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή απάντησε ότι “αμφισβήτησε αυτό που είπα στην αρχή ότι ενώ εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, εμείς είμαστε συνεπείς σύμμαχοι, ανοίγω μια παρένθεση να σας δώσω μια πληροφορία που μένει να επιβεβαιωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Παναγιωτόπουλου, η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα εξοπλιστικά θα λάβει πλήρη ενημέρωση για την ιστορία βοήθεια προς την Ουκρανία. Σας δίνω την είδηση γιατί το έψαξα πριν βγω στον αέρα από την γραμματεία των επιτροπών”.

“Όταν υπάρχουν δυσκολίες δεν κρύβομαι στο γραφείο μου, κυκλοφορώ ακόμα περισσότερο. Μιλάω με τους πολίτες και για να είμαι ειλικρινής αυτοί με σταματούν και μου τα “ρίχνουν” βέβαια αλλά με ευγένεια” αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών είπε ότι είναι θέμα του Πρωθυπουργού αλλά ότι “προετοιμάζεται προσωπικά και για τον Οκτώβριο. Μπορεί να έχω ξεκινήσει νωρίς αλλά προετοιμάζομαι”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ