Σακίρα: Ποια είναι η γυναίκα που την χωρίζει από τον Πικέ

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ετοιμάζονται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο άσος της Μπαρτσελόνα φέρεται να απάτησε την Κολομβιανή σταρ.

Ισπανικά δημοσιεύματα μετέδωσαν τη φήμη ότι το διάσημο ζευγάρι ζει χώρια και πως ο Ζεράρ Πικέ επέστρεψε στο εργένικο σπίτι του στη Βαρκελώνη ενώ τα βράδια βγαίνει με τον κολλητό του Ρίκι Πουτς και άλλους φίλους. Σύμφωνα με την El Periodico, οι σχέσεις της Σακίρα και του Πικέ έχουν ψυχρανθεί εδώ και εβδομάδες αν και οι δυο τους εμφανίζονται ακόμη ως ζευγάρι στο σχολείο των παιδιών τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Cuore, η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς πίσω από τις κλειστές πόρτες η σουπερστάρ της μουσικής και ο ποδοσφαιριστής μετά βίας μιλιούνται και αιτία είναι μία άλλη γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους.

Η Σακίρα φέρεται να έπιασε τον Πικέ να την απατά και αυτό ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Πρόκειται για μία 20χρονη ξανθιά, η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως promoter σε εκδηλώσεις”, όπως δημοσίευσε το Cuore. Πάντως, Πικέ και Σακίρα τηρούν σιγήν ιχθύος και δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τα σενάρια χωρισμού.

Ο Πικέ είναι σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka». Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν έχουν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν: «Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ