Τέξας: Πυροβόλησε τη σύζυγό του, σκότωσε την πεθερά του και απήγαγε τον γιο του πριν αυτοκτονήσει

Το Τέξας συγκλονίζεται από μία οικογενειακή τραγωδία, μετά το το μακελειό σε σχολείο, όπου ένας 18χρονος σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλες.

Άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του, σκότωσε την πεθερά του και απήγαγε τον τριών μηνών γιο του. Αμέσως εκδόθηκε σήμα Amber Alert και ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό που είχε τραγική κατάληξη, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι όταν ο άνδρας αποκλείστηκε από αστυνομικούς έστρεψε πάνω του το όπλο και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη στην Κομητεία του Μοντγκόμερι, το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν οι βοηθοί σερίφης δέχτηκαν αναφορά για πυροβολισμούς σε περιοχή της πόλης. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τη γυναίκα και τη μητέρα της να φέρουν τραύματα από όπλο στο κεφάλι. Η σύζυγος του δράστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η πεθερά του κατέληξε στο σημείο.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο 41χρονος Obinna Igbokwe πυροβόλησε τη σύζυγο και την πεθερά του λόγω διαμάχης για την κηδεμονία του παιδιού και διέφυγε με το βρέφος, Mansa Igbokwe.

Όπως μετέδωσε το τοπικό ABC13, οι πυροβολισμοί έπεσαν μπροστά στον 14χρονο γιο του υπόπτου, που έφυγε από το σπίτι για να καλέσει βοήθεια.

Μετά την απαγωγή βγήκε αμέσως σήμα Amber Alert για το μωρό με τις Αρχές να λένε ότι ο μικρούλης Mansa «διατρέχει άμεσο κίνδυνο σοβαρού σωματικού τραυματισμού ή θανάτου». Γύρω στα μεσάνυχτα, οι ντετέκτιβ της Κομητείας Μοντγκόμερι έλαβαν κλήση από την αστυνομία της Κορσικάνα που τους ενημέρωσε ότι είχαν υπό τη φροντίδα τους το μωρό. «Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Κορσικάνα, ένας άνδρας άφησε το παιδί σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου σε ξενοδοχείο και είπε ότι θα επέστρεφε αμέσως, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μοντγκόμερι.

Τέξας μωρό

Μία ώρα μετά, οι αξιωματικοί σε γειτονική πόλη εντόπισαν ένα λευκό Honda Accord το οποίο οδηγούσε ο Igbokwe και προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά αυτός διέφυγε με ταχύτητα.

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι ένας καταζητούμενος άνδρας σταμάτησε σε χώρο στάθμευσης όπου οι αξιωματικοί είδαν και άκουσαν έναν πυροβολισμό μέσα στο Honda. Παρά την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο του Ντάλας πριν από το ξημέρωμα. Το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ