Τζόνι Ντεπ: Αποθεώνεται από θαυμαστές στη σκηνή μετά τη δικαστική νίκη του

Ο Τζόνι Ντεπ αποθεώθηκε από εκατοντάδες θαυμαστές του καθώς επέστρεψε στη σκηνή, μετά τη δικαστική νίκη του κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, στην οποία είχε κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στην Αγγλία μαζί με τον τραγουδιστή Τζεφ Μπεκ στην περιοδεία του και εμφανίστηκε στη διάρκεια της συναυλίας του φίλου του στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης.

Τζόνι Ντεπ Τζεφ Μπεκ

Καθώς ανέβηκε στη σκηνή, το πλήθος τον υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα, ενώ ο Μπεκ τον καλωσόρισε λέγοντας: “Είναι κάποιος εδώ. Μπορεί να μην ξέρετε ποιος είναι…” και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δικαστική νίκη του Ντεπ λέγοντας: “Τι αποτέλεσμα! Τι αποτέλεσμα!”

Αν και ο Τζόνι δεν αναφέρθηκε ο ίδιος προσωπικά στην υπόθεση, έδειχνε να λάμπει από χαρά προχωρώντας στη σκηνή, πριν παίξει κιθάρα και τραγουδήσει διάφορες ροκ μπαλάντες.

Κατέβηκε από τη σκηνή ενώ μέσω χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών, προτού επιστρέψει για να παίξει με τον φίλο του το τραγούδι των Beatles “A Day in the Life”.

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζεφ είπε στο κοινό ότι γνωρίστηκαν με τον Ντεπ πριν από πέντε χρόνια και ότι είχαν συνεργαστεί σε άλμπουμ που “κυκλοφόρησε τον Ιούλιο” πριν αναφερθεί σε όσα πέρασε ο σταρ.

Παρά την πρόσφατη περιπέτειά του, ο Τζόνι Ντεπ έμοιαζε χαρούμενος καθώς πλησίασε τους θαυμαστές στους οποίους υπέγραψε αυτόγραφα και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες, καθώς περίπου 200 άτομα τον περίμεναν στην έξοδο της σκηνής για να τον δουν να φεύγει. Όταν ρωτήθηκε για τη νίκη του στη δίκη σχετικά με τη δυσφήμηση, παρέμεινε σιωπηλός και αρνήθηκε να απαντήσει ερωτήσεις για την ετυμηγορία.

Φωτογραφίες/βίντεο: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ