Ηλιόπουλος στον Realfm 97,8: Αδιανόητο στις κόκκινες περιοχές να μην γίνεται επίταξη των κλινικών

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFM 97.8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “όταν η κ. Γκάγκα μιλάει για διαλογή ασθενών, η αποτυχία είναι ξεκάθαρη. Τα στοιχεία λένε ότι για σήμερα το πρωί 73 άνθρωποι περιμένουν να μπουν σε ΜΕΘ και οι 50 εξ αυτών βρίσκονται στην Αττική. Σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε κρεβάτια αυτή τη στιγμή και υπάρχουν καταγγελίες για το νοσοκομείο του Βόλου ότι ένας γιατρός και δύο ειδικευόμενοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 120 ασθενείς. Αυτή είναι η πραγματικότητα, η ίδια πραγματικότητα που εδώ και καιρό ο κ. Μητσοτάκης εμφάνιζε διαφορετικά”.

“Από τις 9 Φεβρουαρίου είχε πει ότι περπατάμε το τελευταίο μίλι, αυτό το μίλι έγινε ένας ατελείωτος Γολγοθάς” πρόσθεσε.

“Είναι αδιανόητο στις κόκκινες περιοχές να μην γίνεται επίταξη κλινικών. Όχι ιδιωτών γιατρών, αλλά κλινικές” υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η ακρίβεια και η πανδημία είναι δύο στοιχεία που δείχνουν ότι έχουμε μια κυβέρνηση που αδυνατεί να σχεδιάσει σε βάθος εβδομάδας, δεν λέω παραπάνω…” σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Αναφορικά με την Ολλανδή δημοσιογράφο σχολίασε ότι “η Ευρώπη δυστυχώς και στην προσφυγική κρίση απέτυχε, με τον ίδιο τρόπο αυτή τη στιγμή αποτυγχάνει στην πανδημία, με τον ίδιο τρόπο αποτυγχάνει στην κρίση της ενέργειας, με τον ίδιο τρόπο που απέτυχε στην οικονομική κρίση. Αυτή τη στιγμή μετατρέπει τη χώρα σε μια φυλακή, η γραμμή ότι η Ελλάδα θα γίνει η ασπίδα της Ευρώπης, σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε το βάρος όλης της ΕΕ”.

Τέλος ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανόν το 2022 να είναι μια εκλογική χρονιά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ