Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο Πρωθυπουργός έβαλε την Ολλανδή δημοσιογράφο στη θέση της

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “στη Μακεδονία είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού. Όταν είσαι σε μια περιοχή που κάνει κρύο, πρέπει να έχεις λάβει γρηγορότερα μέτρα από την υπόλοιπη Ελλάδα, που το κρύο φτάνει πιο μετά. Όταν έχεις χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από την υπόλοιπη Ελλάδα, τι άλλο να κάνει η κυβέρνηση, θαύματα;”.

“Ο Covid δεν θα εξαφανιστεί” πρόσθεσε.

“Επειδή έχω μιλήσει με πάνω από 1.000 αντιεμβολιαστές, θέλω να σας πω ειλικρινά ότι δεν έχω αισθανθεί πιο μεγάλη αποτυχία στη ζωή μου, δεν έχω πείσει ούτε έναν. Μπαίνουν πεπεισμένοι ότι δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, σου λένε ότι είδους επιχείρημα μπορείς να φανταστείς…” περιέγραψε.

“Με το “μη σώσουν και εμβολιαστούν” αναφερόμουν σε εκείνους τους αντιεμβολιαστές που γράφουν σχόλια τύπου “να πάθεις καρκίνο εσύ και τα παιδιά σου”, όχι σε όλους. Δεν έχετε δει τι μας γράφουν; Είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι μηνύματα του τύπου επειδή λέω να κάνουν το εμβόλιο “να πεθάνει ξανά η νεκρή σου μάνα”; Και πρέπει να το ακούω αδιαμαρτύρητα; Έχουμε ανθρώπινα όρια, δεν είμαστε και ρομπότ. Αναφερόμουν σε αυτούς και όχι γενικά σε όλους” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

“Έχω κάνει και εγώ καταγγελία στην εισαγγελία, είχα ξυπνήσει μια ημέρα και ένας ευχόταν να βρω νεκρό το παιδί μου. Γιατί πρέπει να αφήνουμε αυτή την τοξικότητα να δηλητηριάζει τη ζωή μας; Είναι θέμα της δικαιοσύνης. Το διαδίκτυο, είναι χώρος μεγάλης ελευθερίας και πολύ χρήσιμο από πολλές απόψεις, έχει δυστυχώς αποκαλύψει και ένα πολύ κακό πρόσωπο της κοινωνίας μας” σχολίασε σχετικά με τη δράση των trolls στα κοινωνικά δίκτυα και την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την ακρίβεια

“Η άνοδος της τιμής της ενέργειας παγκοσμίως έχει επηρεάσει και εμάς. Όσον αφορά το καλάθι της νοικοκυράς, παραμένουμε σε πολύ χαμηλότερη αύξηση σε σχέση σχεδόν με όλα τα κράτη της Ευρώπης” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

“Στο κομμάτι της ενέργειας έχουμε πει ότι θα είμαστε από πάνω για να δούμε αν θα χρειαστούν επιπλέον ενισχύσεις” υπογράμμισε.

Τι είπε για την Ολλανδή δημοσιογράφο

“Αισθάνθηκα υπερήφανος για τη στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού. Ήταν η ενδεδειγμένη και νομίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες εξέφρασε τα συναισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Δεν έχασε την ψυχραιμία του, απάντησε όπως έπρεπε σε μια δημοσιογράφο που όχι έκανε μια σκληρή ερώτηση όπως λένε, όλο αυτό το σημερινό ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι γλείφτες, δεν κάνουν ερωτήσεις και έκανε μόνο η Ολλανδή το θεωρώ άδικο, είναι και λίγο ντροπή ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ να μας λέει περίπου ότι η Ολλανδή δίδαξε δημοσιογραφία στους Έλληνες, εγώ αυτό δεν το δέχομαι” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ο Πρωθυπουργός την έβαλε στη θέση της” πρόσθεσε.

“Η Ελλάδα σέβεται πλήρως το διεθνές δίκαιο, πλήρως τις διεθνείς υποχρεώσεις, πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα, σώζει τις ζωές τους, ποτέ δεν αφήνουμε κάποιον να κινδυνεύσει να πνιγεί, αλλά ασφαλώς φροντίζουμε να στείλουμε με νόμιμο τρόπο πίσω στην Τουρκία αυτούς που η Τουρκία στέλνει με παράνομο τρόπο σε εμάς. Εδώ, έχουμε μια Τουρκία που εργαλειοποιεί τους μετανάστες, όπως είδαμε στον Έβρο και στο Αιγαίο, και ένα κομμάτι της Ευρώπης, κυρίως την Ευρωπαϊκή Αριστερά, που υποδύεται ότι αυτό δεν το ξέρει και κατηγορεί διαρκώς την Ελλάδα. Και λυπούμαι γιατί είδα σήμερα ότι όλη η ευρω-ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει υποστηρίξει την κυρία αυτή, την έχει υιοθετήσει, έχει υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα όλες τις κατηγορίες κατά της Ελλάδας, που κάνουν οι ακραίοι αριστεροί ότι η Ελλάδα πνίγει ανθρώπους. Είναι απαράδεκτα αυτά”  κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ