Η απάντηση του Βούτση στον Γρηγοράκο – Η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

«Αν υπάρχει ζήτημα ονομαστικής διαδικασίας, να τεθεί από την πλευρά σας, δεν υπάρχει κανένα θέμα να μην περάσει με πλειοψηφία και μάλιστα άνετη πλειοψηφία, αυτό το νομοσχέδιο και ως εκ τούτου ο καθένας παίρνει την ευθύνη του», δήλωσε από την Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, απαντώντας στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος έθεσε θέμα δεδηλωμένης με αφορμή το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης, πρόσθεσε: Αν το ΠΑΣΟΚ,  θέλει  να υπαναχωρήσει με οποιοδήποτε λόγο, εγώ δεν λέω πρόσωπα, δημόσια είναι η συζήτηση, το καταθέτει, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα να μιλάμε με τέτοιο τρόπο για δεδηλωμένες.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του βουλευτη του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος απευθυνόμενος στον υπουργό, επισήμανε: «εμείς στηρίζουμε αυτό το  νομοσχέδιο και για αυτό και το ψηφίσαμε επί της αρχής, αλλά δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, φτιάχνοντας αυτή την κυβέρνηση η οποία δεν το στηρίζει και δεν έχει κυβερνητική συνοχή να βασίζεται σε ψήφους κομμάτων που δεν έχουν καμία σχέση με την κυβέρνηση. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να περνάει νομοσχέδια με τις ψήφους μας. Αυτό δεν είναι έντιμο. Αυτό δεν είναι ηθικό. Αυτό δεν είναι πολιτική».

 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Nα μην κρύβεται ο Καμμένος πίσω από άλλα κόμματα – ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα δεδηλωμένης θέτει και ο Κουτσούκος – ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version