Η απάντηση του Αλεξιάδη στον Θεοχάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Χάρης Θεοχάρης εναντίον του, κατηγόρησε τον ανεξάρτητο βουλευτή ότι έδωσε εξετάσεις στο «νέο πολιτικό χώρο που θα στεγάσει την ανεξαρτησία του».

«Να ξέρει ο κ. Αλεξιάδης ότι θα γυρίσει στις τάξεις των εφοριακών και θα τον υποδεχτούν όπως τους αξίζει», ανέφερε νωρίτερα ο κ. Θεοχάρης.

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή λέγοντας ότι με τροπολογία του Χάρη Θεοχάρη την περίοδο που ήταν Γενικός Γραμματέας Εσόδων «τακτοποιήθηκαν ζητήματα τριγωνικών συναλλαγών».

«Όταν ασχολείσαι με τέτοιες τροπολογίες εξασφαλίζεις την επαγγελματική σου καριέρα» είπε ο κ. Αλεξιάδης απευθυνόμενος στον κ. Θεοχάρη, προσθέτοντας ότι με την πολιτική ευθύνη του ανεξάρτητου βουλευτή πραγματοποιήθηκαν δεκάδες απολύσεις προσωπικού και έκλεισαν υπηρεσίες.

Απαντώντας ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίμαχη τροπολογία και υποστήριξε ότι Γενικός Γραμματέας Εσόδων δεν ψηφίζει νομοσχέδια. «Ο Γενικός Γραμματέας δεν κάνει απολύσεις. Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που λέτε» είπε ο κ. Θεοχάρης στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Δείτε επίσης:

Θεοχάρης: Όταν ο Αλεξιάδης επιστρέψει στις τάξεις των εφοριακών θα τον υποδεχθούν όπως του αξίζει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ