Γκλέτσος: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για το γιαούρτωμα – «Τι να μετανιώσω μωρέ; Ένα αστείο κάναμε»

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μετά τις αντιδράσεις για τα δημόσια σχόλια που έκανε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την περιοδεία του Πρωθυπουργού στην Λαμία. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Λιάγκα ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Γκλέτσος προκαλεί ξανά: Επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη – Σκληρή απάντηση της ΝΔ

«Σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, λύση είναι να τον καταψηφίσουμε» τόνισε μετά τον σάλο που προκλήθηκε λόγω των δηλώσεών του.

Ερωτηθείς αν μετάνιωσε γι’ αυτά που είπε για το γιαούρτωμα ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Τι να μετανιώσω μωρέ; Ένα αστείο κάναμε… Εδώ έχουν συμβεί τέρατα».

Απόστολος Γκλέτσος: Απειλεί εμμέσως με γιαούρτωμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ψέματα δεν θα πω για να εξασφαλίσω ψήφους, γιατί θα το βρω μπροστά μου και δεν θέλω. Το “σκληρό ροκ” προεκλογικά είναι συνειδητό και στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν αντέχω άλλο με αυτά που συμβαίνουν, είμαστε υπόδουλοι σε μια μητσοτακική νοοτροπία που μας θέλει δούλους στην ίδια μας την χώρα» πρόσθεσε.

«Δεν κάνω δηλώσεις μόνο, εγώ έχω προϊστορία. Έχω κλείσει διόδια, έχω κλείσει την Εθνική, έχω κάνει απεργίες πείνας. Δεν λέω μόνο, κάνω κιόλας» υπογράμμισε.

Γκλέτσος: Με την καμία δεν θα λένε τον εγγονό μου Αποστόλη – Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα

Το σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δημοσιογράφος; Δημοσιογράφος δεν είναι. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη, τιμή μου και καμάρι μου», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος σε σχετική ερώτηση για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε επίσης: «Δεν κάθομαι να μετράω από το πρωί έως το βράδυ πόσο είναι το κοινό μου. Δεν με φοβίζει αν επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα έχω χάσει κόσμο εξαιτίας των πολιτικών μου τοποθετήσεων. Τα χέρια μου να είναι καλά. Εγώ τσομπάνος γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε για τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη: «Φαντάζομαι ότι θα το είχαν συζητήσει με την Όλγα Τρέμη και το είπε… κοινή συναινέσει. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι τώρα θα πω αυτό».

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε εξαπολύσει έμμεσες απειλές  για γιαούρτωμα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε σχόλιό του στο Facebook. Σήμερα, βίντεο που ανέβηκε στα social media τον δείχνει να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο», ενώ στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία.
Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον ερχόμενο Οκτώβριο, έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;». Μάλιστα στην συνέχεια, απαντώντας σε άλλους χρήστες, είπε ότι «θα τηρηθεί αρχαιότητα».

Απόστολος Γκλέτσος Κυριάκος Μητσοτάκης

ΝΔ: Να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή χυδαία, όπως χαρακτηρίζεται ανάρτηση του μέλους της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα αναφέρει:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ