Ο Γκλέτσος προκαλεί ξανά: Επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη – Σκληρή απάντηση της ΝΔ

Ο Απόστολος Γκλέτσος συνεχίζει να προκαλεί, λίγες ώρες μετά τα δημόσια σχόλια που έκανε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Λαμία.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε εξαπολύσει έμμεσες απειλές  για γιαούρτωμα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε σχόλιό του στο Facebook. Σήμερα, βίντεο που ανέβηκε στα social media τον δείχνει να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο», ενώ στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία.

πηγή: Πρώτο Θέμα

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», Σπύρος Λάμπου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον ερχόμενο Οκτώβριο, έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;». Μάλιστα στην συνέχεια, απαντώντας σε άλλους χρήστες, είπε ότι «θα τηρηθεί αρχαιότητα».

Απόστολος Γκλέτσος Κυριάκος Μητσοτάκης

Κι όλα αυτά, έναν μήνα μετά την άθλια επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε βάρος δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών στελεχών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή μέσω ανάρτησής του στα social media.

ΝΔ: Να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή χυδαία, όπως χαρακτηρίζεται ανάρτηση του μέλους της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα αναφέρει:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ