Απόστολος Γκλέτσος: Απειλεί εμμέσως με γιαούρτωμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έμμεσες απειλές εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος, σε σχόλιό του στο Facebook.

Με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», Σπύρος Λάμπου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον ερχόμενο Οκτώβριο, έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;». Μάλιστα στην συνέχεια, απαντώντας σε άλλους χρήστες, είπε ότι «θα τηρηθεί αρχαιότητα».

Απόστολος Γκλέτσος Κυριάκος Μητσοτάκης

Κι όλα αυτά λίγες λίγες μόνο μέρες έπειτα από την άθλια επίθεση που εξεπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε βάρος δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών στελεχών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή μέσω ανάρτησής του στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ