Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: Είναι άπειρο το παιδί – Η Πολακία και… η ΒΑΒΕΛ

Τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως είπε «χθες του αφιέρωσα ένα τραγούδι της Ελένης Ροδά, το «ανθρωπάκι ήσουν, ανθρωπάκι μένεις».

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα πρωθυπουργό, «ναι» σε πολιτικό πρόσωπο – Τι είπε για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης λέει “ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός”. Αυτά είναι τρελά, είναι αστεία που λέει ο κ. Ανδρουλάκης».

«Αυτά που λέει δείχνουν αδυναμία σκέψης, επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του» πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Όπως είπε, «το παιδί είναι άπειρο. Δεν έχει και κάποιους ανθρώπους δίπλα του. Η παλαιά φρουρά δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί. Έκοψε και έκαψε γέφυρες προς τη λογική. Το ΠΑΣΟΚ είμαι σίγουρος ότι θα έχει μονοψήφιο ποσοστό».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε ότι «ο Μητσοτάκης δεν αρκεί να είναι πρώτος, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός γιατί αλλιώς θα μπούμε σε περιπέτειες, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό».

Επίσης, προέβλεψε ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Μιλώντας για τον εαυτό του ο Γιώργος Καραζαφέρης είπε ότι ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν, ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευθεί από τις κομματικές δουλείες» είπε. Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη είπε ότι «η Πολακία πάει… σύννεφο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε κάθε πρωί να στέλνει μια ανθοδέσμη στον κ. Πολάκη γιατί τον ωφελεί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στους Γιάνη Βαρουφάκη και Κυριάκο Βελόπουλο και τούς αποκάλεσε «ΒΑΒΕΛ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ