Γιώργος Κύρτσος: Η απάντησή του στον Άδωνι Γεωργιάδη – “Ας ζητήσει καλύτερα συγγνώμη από τους καταναλωτές…”

Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο Γιώργος Κύρτσος, σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

“Αντί να ζητάει συγγνώμη ο Α. Γεωργιάδης από τους Νεοδημοκράτες επειδή «με στήριξε» προεκλογικά, ας ζητήσει καλύτερα συγγνώμη από τους καταναλωτές, ιδιαίτερα αυτούς που δεν έχουν τα μέσα. Υποφέρουν από αποτυχία οικονομικής πολιτικής κυβέρνησης ενώ αυτός τους θεωρεί… γκρινιάρηδες” έγραψε ο κ. Κύρτσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά τη διαγραφή του κ. Κύρτσου, είχε ζητήσει συγγνώμη για το “σφάλμα” του, επειδή ήταν ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που είχε προβάλει προεκλογικά.

“Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη” έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter.

Παράλληλα, ο κ. Κύρτσος εξαπέλυσε πυρά για άλλη μια φορά κατά του Πρωθυπουργού, με διαδοχικά tweets.

“Η διαγραφή μου με απόφαση Μητσοτάκη, αναδεικνύει τα θέματα που θέτω, εδώ και 15 μήνες: Κακή διαχείριση πανδημίας. Απώλεια ενεργειακού, οικονομικού ελέγχου. Επιδείνωση οικονομικής κατάστασης νοικοκυριών. Αντιδημοκρατικές πρακτικές, διώξεις. Κουκούλωμα Novartis Ο Μητσοτάκης υπόλογος.

Η μέθοδος και η αιτιολόγηση της διαγραφής μου αναδεικνύουν κατήφορο Μητσοτάκη. Την αποφάσισε ο ίδιος, την ανακοίνωσε ο Μαρινάκης. Χωρίς συνεδρίαση οργάνου, χωρίς «απολογία». Εδώ είναι Βαλκάνια. Με διέγραψαν για.. αντεθνική δράση. Λογική Λουκασένκο από.. φιλελεύθερο, ευρωπαϊστή Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε την εντολή που έλαβα-λάβαμε από τους ψηφοφόρους. Είμαι πιο κοντά στη λαϊκή εντολή. Αυτοί που μας ψήφισαν δεν ήθελαν: 25000 θανάτους σε κλίμα αδιαφορίας και κυνισμού. Μαζική φτωχοποίηση. Κουκούλωμα σκανδάλων. Νομίζει ότι πήραμε εντολή να κάνουμε..ό,τι γουστάρει.

Προειδοποίησα Μητσοτάκη για ευρώ-διασυρμό που υφίσταται για καμώματά με Novartis και διώξεις. Ο διασυρμός είναι γεγονός στα ευρω-ΜΜΕ. Θα συντελεστεί και σε θεσμικό επίπεδο με πρωτοβουλία Αριστεράς και άλλων. Αντί να συνετιστεί με διέγραψε. Έχει άγνοια κινδύνου η σκληρές δεσμεύσεις;

Ο κύκλος καταστροφής-αυτοκαταστροφής του Μητσοτακισμού. Ράβουν κοστουμάκι. ποζάρουν σε στυλ, «τα λύνουμε όλα» Μπερδεύονται, χάνουν τον έλεγχο στα βασικά. Σκηνοθετούν σε εκπομπές μονολόγου επιτυχημένη διαχείριση κρίσης. Εγκλωβίζονται στην εικονική πραγματικότητα. Πάλι από την αρχή.

Ο Μητσοτάκης αδυνατεί να διαχειριστεί κρίση στην οποία τόσο συνέβαλε με λάθη και παραλείψεις του. Δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε να πάει σε εκλογές. Την αυτοδυναμία την έκαψε. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την επόμενη ημέρα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ θα συγκλίνουν στην αντικατάστασή του. Τι δράμα..” έγραψε ο κ. Κύρτσος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ