Κύρτσος: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε το χειρότερο λόγο να με διαγράψει – Θα εξευτελιστεί με τη Novartis

Ο ανεξάρτητος (πλέον) ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μετά την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία καλεσμένος στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

Ο Γιώργος Κύρτσος βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής σύγκρουσης, καθώς η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) τον διέγραψε υποστηρίζοντας ότι δυσφημεί διεθνώς τη χώρα και προσβάλλει όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους. Η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ υπήρξε και παρέμβαση από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Αδωνη Γεωργιάδη, οποίος μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ επειδή είχε προβάλει τον διαγραμμένο ευρωβουλευτή του κόμματος.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Κύρτσος είπε τα εξής: «Κι έμενα μου έκανε εντύπωση ότι ενώ θα μπορούσε να με διαγράψει για τον άλφα ή βήτα ή γάμμα λόγο, τελικά επέλεξε τον γάμμα, ο οποίος είναι και χειρότερο γι αυτόν, όχι για εμένα. Διότι έχει αρχίσει ένας αναβρασμός σε επίπεδο θεσμών, ότι “Ουγγαρία, Πολωνία… τι γίνεται και στην Ελλάδα;” .

Εντάξει, δεν είμαστε βέβαια σε αυτό το επίπεδο στην αντίληψη των Ευρωπαίων. Έχουν αρχίσει τα διεθνή μίντια, το Arte έχει ένα φοβερό ρεπορτάζ, που είναι το γαλλογερμανικό κανάλι, το ποιοτικό κανάλι.

Επομένως, εκεί που έχει πρόβλημα ο κ. Μητσοτάκης, πετάει και έξω κι έναν Ευρωβουλευτή, για να υπογραμμίσει ότι όντως έχει πρόβλημα. Δηλαδή ότι δεν αντέχει την κριτική στο θέμα της Novartis, ούτε την κριτική στο θέμα των διώξεων των δημοσιογράφων και της δικαστικής λειτουργού. Απορώ. Δηλαδή φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος, να πάει τον εξευτελισμό του, τον Ευρωπαϊκό με την Novartis μέχρι το τέλος. Από αυτή την άποψη με λύτρωσε, διότι ειλικρινά εγώ αγωνίστηκα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά αυτού που θεωρούσα συνωμοσία της Novartis και μάλιστα μου χρωστάνε όλοι αυτοί που την βγάλανε όρθιοι την δοκιμασία διότι τους υποστήριξα επικοινωνιακά και πολιτικά με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο.»

Πηγή: kontranews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ