Σοκαριστική καταγγελία στην Ξάνθη: Κρατούσε την σύντροφό του δεμένη επί 20 ώρες και προσπάθησε να την πνίξει

Σοκ στην Ξάνθη από την καταγγελία 29χρονης.

Ο 38χρονος σύντροφός της την κρατούσε επί 20 και πλέον ώρες δεμένη μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η γυναίκα κατήγγειλε, σύμφωνα με το xanthi2.gr, ότι επιχείρησε να την πνίξει όσο την κρατούσε.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία. Η 29χρονη εξαφανίστηκε την Τρίτη από οικισμό της περιοχής με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις Αρχές.

Την Τετάρτη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα, την οποία κρατούσε ο  38χρονος, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις.

Το κίνητρο της  απαγωγής, είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις η ερωτική αντιζηλία καθώς τον δράστη φέρεται να ενόχλησε το φλερτ της 29χρονης με άλλον άνδρα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς που έφτασαν σχετικά γρήγορα και απελευθέρωσαν την κοπέλα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης

Ο άνδρας, που εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι  παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, αφού του ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ συνήγορος υπεράσπισης είναι ο Δικηγόρος Ξάνθης Γιάννης Μπάρκας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ