Γεωργιάδης για Τζάκρη: Ιεροσυλία η αρχιΠΑΣΟΚΑ να ζητάει χωρίς δισταγμό την διαγραφή Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία τάχθηκε υπέρ των διαγραφών  Σκουρλέτη, Φίλη, Τζουμάκα και Βίτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό».

«Έβλεπα το πρωί την κ. Τζάκρη. Άκουγα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να διαγραφούν. Ανελέητα διαγράφει τον Φίλη, τον Σκουρλέτη, τον Τζουμάκα, τον Βίτσα και τον Δρίτσα, που προφανώς θα είναι ο επόμενος» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σκεφτόμουν ότι έχω ζήσει την κυρία Τζάκρη ως υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου. Ξέρετε εγώ ξαναήρθα στη Νέα Δημοκρατία από το ΛΑΟΣ και αυτά τα 11 χρόνια που είμαι βουλευτής της ΝΔ μιλάω για όλους τους νεοδημοκράτες με σεβασμό ανεξαρτήτως του αν κάποιοι μου είναι συμπαθείς ή φίλοι γιατί αναγνωρίζω ότι αυτοί έφτιαξαν αυτό το κόμμα. Δεν μπορεί να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚ από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή Φίλη, Σκουρλέτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται» πρόσθεσε.

«Δεν γίνονται αυτά στη ζωή. Αν δεν το καταλαβαίνεις υπάρχει πρόβλημα. Αυτά τα θεωρώ αδιανόητα. Δεν μιλάω για την πολιτική ουσία αλλά για το ύφος. “Πρέπει να διαγραφούν χωρίς δισταγμό. Ανελέητα. Πάρτε τους τα κεφάλια” λέει ποιος; Η Τζάκρη. Η αρχιΠΑΣΟΚΑ. Η πρασινοφρούρου. Η γυναίκα που έχει ψηφίσει τρία μνημόνια» σημείωσε.

«Ένα κεφάλαιο είναι το πώς θα το λύσουν το πολιτικό τους πρόβλημα και ένα άλλο οι συμβολισμοί στην πολιτική. Το θεωρώ λίγο ιεροσυλία να λέει χωρίς δισταγμό η κυρία Τζάκρη να διαγραφεί ο Φίλης, ο Σκουρλέτης και ο Βίτσας. Κάποτε πρέπει να μπαίνουν και στην πολιτική κάποια όρια, πρέπει να έχουμε μόνοι μας κάποια όρια» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ